Roditelji su sa sveštenicima 67 puta isterivali đavola iz ćerke, dok je nisu ubili! Istinita priča o devojci po kojoj je snimljen novi film "Egzorcist" (FOTO) (VIDEO)

U bolnici je počela da čuje zvuke i da doživljava napade. Dijagnostikovana joj je i epilepsija, ali lekovi nisu zaustavili njene napade

  • 10

Poznati slučaj nemačke devojke Aneliese Mičel (23) postao je inspiracija za film "Isterivanje đavola iz Emili Rouz" koji je objavljen 2005. godine. Aneliese je rođena 1952. godine, a njena životna priča je u najmanju ruku uznemirujuća, prenosi Miror.

Majka demon isterivala đavola iz ćerke (11)! Skinula je, davila i gušila peskom, ljudi samo posmatrali do smrtonosnog momenta

Prema brojnim pričama, ova devojka je imala brojne halucinacije, lizala je sopstveni urin sa poda i jela je ugalj i insekte.

Rođena je u strogoj katoličkoj porodici i čitavog života je bila primorana da vodi pobožan život.

Međutim, obolela je od neuroze koja je bila vezana za religijsku ikonografiju, zato što su je roditelji stalno kažnjavali.

Foto: Wikipedia

Čudno ponašanje je počelo u 16. godini, kada je u školi pala u stanje transa, pre nego što je počela da mokri u krevet tokom noći, prenosi The Sun.

Kada je godinu dana kasnije došlo do sličnog incidenta, odveli su je kod lekara, koji nije pronašao ništa neuobičajno.

Godine 1970. je hospitalizovana zbog tuberkoloze, bakterijske infekcije koja utiče na bilo koji deo dela, kao što su žlezde u stomaku, kosti i nervni sistem.

U bolnici je počela da čuje zvuke i da doživljava napade. Dijagnostikovana joj je i epilepsija, ali lekovi nisu zaustavili njene napade.

Aneliese je uspela da se vrati u školu, da diplomira i da ode na koledž kako bi postala nastavnica, prenosi Miror. Ali 1973. godine halucinacije su ponovo počele, a ona je bila uverena da je prokleta i da je đavo ušao u nju.

Ni doktori ni sveštenici nisu mogli da otkriju šta je uzrok takvom njenom ponašanju. Aneliese je navodno lizala sopstveni urin sa poda, skidala se gola i jela je ugalj i insekte.

Počela je da izbegava religiozne predmete, a kako su sveštenici verovali da ju je zaposeo đavo, obavili su egzorcizam na zahtev njenih roditelja.

Tokom perioda od deset meseci, ona je morala da prođe kroz sesije egzorcizma od 67 sati, tokom kojih su sveštenici pokušali da izvuku šest demona iz njenog tela.

Verovalo se da su je vezivali tokom egzorcizma, a nakon njene smrti 1976. godine autopsija je pokazala da su joj zubi bili slomljeni, da je imala crne oči i modrice svuda po telu.

Godine 1978. godine sveštenici i njeni roditelji su proglašeni krivima za nemarno ubistvo zbog kojeg su osuđeni na zatvorske kazne, prenosi Miror.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Pogledajte trejler za film:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sanja

    26. avgust 2017 | 17:58

    Devojka je imala šizofreniju zbog koje je čula glasove iz svoje podsvesti koji su je navodili da radi te stvari ili će joj se nešto loše desiti. Popovi iskorišćavaju takve slučajeve i onda govore kako je u ove ljude ušao đavo. To je sve njena podsvest jer je imala stroge roditelje.

  • Maki 29

    25. avgust 2017 | 13:44

    Užas

  • Vesna

    25. avgust 2017 | 14:01

    Odvratni roditelji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA