Imali su seks tokom reklama, ali čim je krenula emisija, Ema je učinila jedan pogrešan potez: I krv je šikljala iz penisa! (FOTO)

Rečeno mu je da mu je oštećen frenulum, deo kože koji povezuje podkožicu i glavu penisa

  • 5

Divlji seks završio se u krvi kada je Ema Pirs (34) poderala deo penisa svom dečku Alanu Blejku (28) pošto je bila pratila uživo rezultate muzičkog takmičenja "X faktor", koji ju je "omeo".

Seks akcija na javnom mestu: Strasno su se ljubili, a onda mu je ona otkopčala pantalone i krenule su da se nižu scene kao iz pornića (VIDEO)

Paru iz Engleske koji je veren, uzburkale su se strasti u dnevnoj sobi dok je ona gledala takmičenje na televiziji. Ona je bila "u akciji" kada mu je odcepila deo kože na polnom organu.

- Sledećeg čega se sećam je da je bilo krvi svuda - rekla je Ema.

Zabrinuta za verenika, i za svoje krem tepihe, odvela ga je u kupratilo gde je okrenula broj Hitne pomoći u nadi da će joj dati savet šta da uradi. Upitan od strane operatera da oceni njegov bol na skali od 1 do 10, Alan, koji inače ne može da radi zbog lošeg zdravstvenog stanja, odgovorio je: "A šta ti misliš?".

Savetovano je da uzima lekove protiv bolova i da obmota penis flanelom koji će mu pomoći pri otečenosti.

Foto:Twitter/Emma Pearce

Dve dana kasnije, par je otišao kod lekara gde je Alenu rečeno da mu je oštećen frenulum, deo kože koji povezuje podkožicu i glavu penisa. Bio je uveren da će se prirodno izlečiti iako ga je lekar upozorio da je sada u opasnosti da se to ponovo desi.

- Rečeno nam je da nemamo odnos dok se ne izleči, za šta mu je trebalo mesec dana - rekla je Ema.

Incident se dogodio dok je Ema gledala poslednju rundu muzičkog takmičenja, dok je Alan imao nešto drugo na umu. Tokom reklama počeli su da imaju seks, ali je Ema kad je počela emisija, više bila zainteresovana za istu.

- Alen je blokirao televizor. I dalje nisam sigurna šta se tačno desilo, ali mislim da sam ga odgurnula - prisetila se Ema.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Krkubulju

    26. oktobar 2017 | 17:43

    Nek mu skinu sa obraza pa nek mu nasiju dole...

  • frenulum

    26. oktobar 2017 | 22:15

    To je ona resica sa donje strane glavica. Nije retko da se pokida tokom seksa i zna puno da krvari.

  • Miki

    26. oktobar 2017 | 22:43

    Hm,bio u takvoj situaciji,što je najžalosnije tokom tih mesec ili dva oporavka mi se nabacivalo najviše devojaka a ja morao da mislim sve najgore o njima samo da mi se ne počne dizati. To ti je kad ti devojka misli da ima dršku od metle u ruci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA