Došao je na rutinski pregled, apsolutno ga ništa nije bolelo, a onda su mu lekari iz zadnjice izvukli čudo dugo 3 metra. I to ŽIVO (VIDEO)

Nesrećni muškarac nije ni priimećivao da mu nešto raste u telu, svaki dan je jeo sirovu ribu

  • 2

Muškarac iz Singapura šokirao je lekare glavne bolnice kada su mu iz anusa izvukli pantljičaru dugu 2,8 metra.

Kako bi je slikali u medicinske svrhe, zaposleni na odeljenju makrobiologije morali su da je presaviju 18 puta kako bi stala u kadar. Što je najluđe, pacijent pre pregleda nije osećao nikakvu bol u telu.

- Pacijent se tokom pregleda pomalo naprezao kada smo mu savetovali da se još više napne. Potom je pantljičara krenula da mu izlazi iz zadnjice - rekao je doktor Hsu Li Jang.

On je istakao kako je ovo sigurno bila pantljičara pošto ništa drugo ovakve anatomije ne bi moglo da neprimetno raste u ljudskom telu.

- Odrasla pantljičara imala je glavu, vrat i druge delove tela. U jednom od njih mogla je da proizvodi jaja. Mora se znati koliko je opasno jesti sirovu ribu, svinjsko i goveđe meso - rekao je Hsu.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koliko je dugačka najveća pantljičara koja je ikad izvađena iz ljudskog organizma?

Mediji u Singapuru naglašavaju da se ovakvi slučajevi dešavaju jako retko. Simptomi su obično generalna slabost tela, dijareja i bol u predelu stomaka. Najčešće se javljaju ako je pacijent jeo sirovu ili nedovoljno kuvanu hranu. Još gore je ako je pacijent pojeo ribu zaraženu bakterijama.

Vašington post je nedavno objavio priču o muškarcu koji je svakog dana jeo sirovu ribu, pa su mu na kraju u stomaku našli pantljičaru dugu 1,6 metra. U odnosu na pomenutog stanovnika Singapura, ovaj je imao bolove i dijareju nakon što je pojeo lososa. Doktori su mu izvadili živu pantljičaru.

Pogledajte slične bizarne slučajeve kod pacijenata:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gera

    29. januar 2018 | 15:24

    Šta sve može da stane u pr.no!!!

  • fakir

    29. januar 2018 | 18:43

    eserihija koli, hlamidija... sve do ovakvih avetinja, zato vegani, zato pamet u glavu kad je presno voce i povrce u pitanju, da ne biste sa 30-40 god. izgledali ko pothranjene aveti od 150 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA