Otac ostavio ženu zbog njihove ćerke: Imali su redovan seks i hteli da se venčaju, a onda se desilo ono najgore (FOTO) (VIDEO)

Žena je uskoro saznala da joj je ćerka trudna, a u maju 2017. godine saznala je da je Stiven otac bebe, nakon što je pročitala dnevnik svog drugog deteta

  • 17

Amerikanac Stiven Valter Pladl (42) uhapšen je zbog incesta sa svojom ćerkom Kejti Rouz (20). On je ostavio svoju suprugu zbog veze za ćerkom, koju je par dao na usvajanje čim se rodila.

DNK: Tanja (12) će otkriti ko je otac njenog deteta - očuh ili jedan od braće! (VIDEO)

Stiven i 20-godišnja Kejti uhapšeni su prošle nedelje u Severnoj Karolini nakon što ih je prijavila njegova bivša žena, odnosno Kejtina majka. Kad je napunila 18 godina Kejti  je odlučila da pronađe svoje biološke roditelje, javlja KRON 4.

Nakon što ih je pronašla, doselila se kod njih u Ričmong u Virdžiniji. Tri meseca kasnije Stiven i njegova žena su se razveli, ona se iselila, a Stiven je spavao na podu u Kejtinoj sobi.

Žena je uskoro saznala da joj je ćerka trudna, a u maju 2017. godine saznala je da je Stiven otac bebe, nakon što je pročitala dnevnik svog drugog deteta.

Foto: Facebook

Stiven sa bivšom suprugom ima dvoje dece, a rekao im je da svoju sestru zovu pomajkom. Nakon toga bivša žena javila se Stivenu i pitala ga da li je Kejti trudna sa njim, a on je to potvrdio.

Kejti je u julu na društvenim mrežama objavila da su se venčali, iako to zakonski nisu mogli da učine.

U novembru su izdati nalozi za njihovo hapšenje, a uhapšeni su dva meseca kasnije. Sa njima je u tom trenutku bio njihov četvoromesečni sin.

Određena im je kaucija od milion dolara svakome. Stiven je svoju kauciju uplatio pa je trenutno na slobodi, dok je Kejti i dalje iza rešetaka. Nije poznato kod koga je njihovo dete.

Foto: Facebook

Međutim, ovo nije jedini slučaj ove vrste koji je šokirao svet. Pre nekoliko godina u žižu javnosti je dospela priča o ocu i ćerki iz Australije koji imaju seksualnu vezu, pa čak i zajedničko dete.

Džon Dejvs i njegova ćerka Dženi, iz prvog braka, su već godinama u incestoidnoj ljubavnoj vezi, a ono što je najinteresantnije je da su dobili i ćerku. Džonova druga žena Doroti Dejvs kaže da je ona odgovorna za ovu incestoidnu ljubav, jer je podstakla njihov susret.

Nakon devet godina braka ona je počela da insistira na tome da Džon počne da se viđa sa ćerkom iz prvog braka koju je za 31 godinu video samo tri puta.

– Njih dvoje nisu bili u kontaktu od kako se Džon razveo od njene majke. Insistirala sam na tome da obnove rodbinske odnose – rekla je Doroti.

Džon je poslušao suprugu i stupio je u kontakt sa ćerkom. Njihov odnos je evoluirao u intimnu incestoidnu vezu, koja je doprinela razvodu Džona i Doroti.

– Nakon što sam ga videla, čudna osećanja su se probudila u meni. U njemu nisam videla oca, već čoveka koji je brižan – rekla je Dženi, prenosi Daily mail.

Dženi je bila u braku u kom je imala dvoje dece kada je srela oca, ali po njenim rečima to nije bila prepreka.

Kada sam ga videla znala sam da moram da ga upoznam sa svojom decom jer im je bio potreban deda, ali ja u njemu nisam videla oca. Videla sam pravog muškarca. Videla sam muškarca sa kojim bi mogla da otpočnem vezu – ispričala je Dženi.

Ni njen otac prema njoj nije bio ravnodušan, a kako sam kaže video je u njoj “prelepu i neodoljivu ženu”. Posle nekoliko nedelja nakon prvog susreta počeli su da spavaju zajedno. Na pitanje novinara kakav je njihov seksualni život, ona je kroz smeh rekla: "Imamo seksualni život kao bilo koji drugi par. Ne znam da li treba da iznosim stvari iz spavaće sobe, ali stvarno je fantastično. Volim da vodim ljubav sa njim".

Džon je ispričao da je na početku imao osećaj da ne treba da stupi u seksualnu vezu sa rođenom ćerkom ali da su osećanja bila jača od njega.

– Na početku sam mislio da je to pogrešno, ali jednostavno se desilo – naveo je on.

Doroti Dejvs, Džonova tadašnja supruga i Dženina majka pokušale su da ih razdvoje zbog incesta, čak je i policija intervenisala.

Njih dvoje su prijavljeni sudu gde su se oboje izjasnili krivim za incest, ali to ih nije sprečilo da nastave ovakvu vrstu veze. Dženi je ostala u drugom stanju sa ocem i rodila devojčicu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran Veteran

    6. februar 2018 | 04:48

    Bolesni ljudi,samo neznaju da su bolesni,...

  • Proklet bio Klinktone

    5. februar 2018 | 22:57

    Prosto receno Amerikanci

  • Igor V.

    5. februar 2018 | 15:09

    Ovi iz USA, sve to bolesno druže. Nigde više loših gena,nego tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA