Saznala je da je HIV pozitivna, pa dala bogatstvo kako bi umrla kao ZMAJ: Nema uši, ima jezik kao zmija, rogove kao đavo i zelene beonjače (VIDEO)

Ona je nekada bila muškarac i radila je u korporativnom svetu, ali oduvek želila da izgleda kao reptil

  • 32

Ova žena je potrošila čitavo bogatstvo na plastične operacije i tetovaže kako bi izgledala kao zmaj - jer ne želi da umre kao čovek. Eva Meduza (56) tvrdi da je najneobičniji transseksualac na svetu, čak ima i jezik kao zmija, ali i rogove.

Pola čovek, pola zmija: Ima rogove na glavi, tetovaže i oči smrti, želi da postane opasna mitska zver (VIDEO)

Imala je operaciju nosa, kako bi ga drugačije oblikovala, uklonila je uši, a beonjače je trajno obojila zelenom bojom. Sve to ju je koštalo neverovatnih 60.000 dolara.

Ona je nekada bila muškarac i radila je u korporativnom svetu, ali oduvek želila da izgleda kao reptil. Sve je počelo od kada su je roditelji napustili kada je imala pet godina. Tvrdi da je tada ponovo rođena.

Iako je već uveliko promenila svoj fizički izgled ne planira da stane na tome. Ima u planu još neke korekcije koje će je koštati 40.000 dolara.

- Za mene je ova transformacija najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi zašto ovo radim. Imam dve majke - jedna je ona koja me je rodila, a za moje drugo rođenje su zaslužni moji roditelji reptili. Nadam se da će moja priča da pomogne drugima, ne samo onima koji su prošli kroz teška vremena, već i onima koji su izgubili nadu. Ja znam kako je biti na tom mestu - rekla je ona.

- Pre moje transformacije sam bila potpredsednik jedne od najvećih banaka u SAD, a onda sam saznala da sam HIV pozitivna i plašila sam se da ću umreti. Nisam želela da umrem i da izgledam kao čovek. Iako su ljudi dobri i čisti u poređenju sa ostalim vrstama, oni su takođe i najrazorniji kada nekoga mrze.

Odlučila sam da je vreme na premenu u mom životu, pa sam htela da izgledam drugačije. Na čelu imam osam rogova, skinula sam uši, nos sam preoblikovala, većinu zuba sam uklonila, ulepšala sam beonjače, razdvojila jezik, istetovirala lice...

Želim da postoji otvoren dijalog o modifikaciji tela i da svet razume kako je to biti gej muškarac, a sada i transseksualna žena - rekla je Meduza.

Fotografije pogledajte OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Лицемер

    2. mart 2018 | 16:42

    Ово само ватра може да излечи. Ово је горе од било које болести.

  • SDG-BG

    2. mart 2018 | 16:16

    ZALOSNO BOLJE DA JE PARE PODELILA SIROTINJI DALABU ,VECINA SE MUCI U ZIVOTU STO BOG DAJE OVAKVIM DA IMAJU PARE I KAKO IH ZARADE KAD OCIGLEDNO SE VIDI DA SU POREMECENE???!!

  • Srpska Krajina-Knin

    2. mart 2018 | 16:02

    Sacuvaj Svevisnji Gospode zdrav razum kod vecine ljudi,za ovakve je vec kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA