Putin još jednom pokazao da je veliki šmeker: Ovim potezom je pokazao koliko poštuje pravoslavnu crkvu i patrijarha Kirila (VIDEO)

Još jednom je pokazao koliki je car

  • 20

Ruski predsednik Vladimir Putin i moskovski patrijarh Kiril sastali su se u utorak u manastiru Valam i tom prilikom predsednik je pokazao koliki je šmeker.

Bila je najjača žena Rusije, a onda se razvela od Putina i sasvim povukla: Otkriveni detalji iz života misteriozne Ljudmile (FOTO)

Civilni i verski poglavar Rusije u opuštenom i veselom razgovoru napustili su manastir i uputili se ka kolima, kada je patriharh pokušao Putina da uhvati pod ruku, međutim predsednik se vešto izmakao.

Da bi pokazao koliki je kavaljer i poštovalac ruske crkve, svoje mesto u kolima, koje mu tradicuionalno pripada, ustupio je patrijarhu i pored njegovog protivljenja.

Ovom prilikom takođe jue prekršeno i pravilo da predsednik prvi uđe u diplomatsku limuzinu, budući da je to ovoga puta uradio patrijarh Kiril, dok je Putin morao da ide okolo automobila kako bi ušao, a kako je to sve izgledalo, pogledjate na snimku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA