≫ 

Kristijan osvaja svet sa svojom prelepom devojkom Andreom: Poručuju nam koji test u životu moramo da položimo (VIDEO)

Složićete se da je najlepše podeliti ovakva iskustva na putovanjima sa nekim koga volite

  • 5

Ljudi vole da putuju i upoznaju nove predele i narode, a svaka prilika za novu avanturu je veoma dragocena. Neko više voli da putuje sam, dok sa druge strane neko više voli društvo. Međutim, posebno je lep osećaj i doživljaj kada obilazite svet sa osobom koju volite.

Kristijan je dao otkaz i pošao na put oko sveta: Spavao sam u Etiopiji, skamenio se od divljačkog lupanja, a onda su se otvorila vrata (FOTO)

Upravo tako voli da putuje i Kristijan Iličić, momak iz Hrvatske, koji je svoj život posvetio putovanjima i već je posetio preko 60 zemalja sveta.

- Najviše volim da putujem sa devojkom i smatram da su putovanja su pravi test za parove jer se nalazite u situacijama u kojima se svakodnevno ne bi nikada našli pa se tu vidi spremnost na kompromis i zajednička sposobnost donošenja odluka - rekao je on u intervjuu za Telegraf.rs.

U najnovijem njegovom snimku možemo da vidimo kako on i njegova devojka Andrea provode vreme dok obilaze brojne egzotične destinacije širom sveta.

Kristijan je svoju devojku zaprosio na prelepim Sejšelima, a radosnu vest je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA