≫ 

Mlada profesorka fizike se napila i imala seks sa učenikom u WC-u aviona: Uhvatio je drugi đak na delu i ucenio da mu svašta radi da bi ćutao! (FOTO)

Oboje su se napili od vina tokom leta, da bi potom otišli u toalet aviona, gde su imali seks

  • 6
Foto: Facebook

Mlada profesorka je imala seks sa svojim učenikom u toaletu aviona. Za aferu je saznao drugi učenik koji im je pretio da će ih razotkriti, ako profesorka ne bude imala seks i sa njim, prenosi Miror.

Udata profesorka poklonila učeniku žestok seks za rođendan: Njegova majka ih je otkrila, a sudija ju je ovim rečima smirio za sva vremena (FOTO)

Eleanor Vilson (28), profesorka fizike, pokušala je da sakrije svoju vezu sa učenikom tokom školskog putovanja.

Međutim, sve je otkriveno kada je za vezu saznao drugi učenik, koji je rekao da će ćutati o tome ako profesorka bude imala seks i sa njim.

Ime škole nije otkriveno, a profesorki je zabranjeno da predaje. Ona se nije pojavila na ročištu, iako su se potrudili da dođu do nje.

Gospođica Vilson je radila u školi u Bristolu. Od 2013. godine je predavala fiziku, a učenici su joj bila deca 10. i 11. razreda.

Foto: Facebook

Ona je ubrzo postala bliska jednom učeniku tokom putovanja. Za vreme povratka oboje su počeli da flertuju, dok su brinuli o drugom učeniku koji je bio bolestan.

Oboje su se napili od vina tokom leta, da bi potom otišli u toalet aviona. Tamo su imali oralni seks i seksualni odnos bez zaštite. Tokom sledeće školske godine su se redovno sastajali posle škole.

Ona je pokušala da zataška vezu, a učeniku je govorila da obriše njihove zajedničke poruke i da poriče njihov odnos, prenosi Miror.

Foto: Facebook

Potom je u martu 2016. godine počela da prima mejlove od drugog učenika koji je tvrdio da zna za njen odnos sa drugim učenikom.

Pretio joj je da će razotkriti, ako ne bude imala seks i sa njim. Mejlovi su onda prosleđeni školi i policiji, a gospođica Vilson je otpuštena u maju 2016. godine.

Ona je negirala da je sretala učenika van škole i da je imala seks sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA