≫ 

PUTIN RONI, PLIVA, PECA PO LEDENOM SIBIRSKOM JEZERU: Sada baš sve može da se vidi u dokumentarcu (VIDEO)

Svoje avanture zabeležio je "GoPro" kamerom, a ti snimci su sada objavljeni, zajedno sa ostalim video-klipovima i fotografijama, uključujući i one napravljene dronom

  • 5

Ruski predsednik Vladimir Putin prva tri dana avgusta proveo je na godišnjem odmoru u Tivi u južnom Sibiru, ali je kasnije nastavio svoj put ka Blagoveščensku.

Krst na grudima, kupanje i pecanje u sibirskom jezeru: Objavljene Putinove fotografije sa odmora. I dalje je u formi i dalje nosi jaknu ruske armije (FOTO) (VIDEO)

Na fotografijama se moglo videti kako se Putin sunča, peca, pliva, roni i šeta. Pored pecanja na planinskim jezerima južnog Sibira i šetanja po prelepoj, gustoj sibirskoj šumi, Putin je proveo i dva sata u podvodnom lovu na štuku.

Tokom kratkog odmora, Putinu su društvo pravili ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik republike Kakasije Viktor Zimin i gradonačelnik Tive Šolban Kara-ul.

Iako su već objavljenje fotografije sa ovog Putinovog aktivnog odmora, sada je objavljen i ceo dokumentarac gde se može videti kako je jedan od najmoćnijih ljudi na planeti uživao tokom tri slobodna dana.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isko

    7. avgust 2017 | 17:36

    Klasična propaganda. Kad hoćeš da se odmoriš, ne vodiš snimatelje sa sobom.

  • King predator

    7. avgust 2017 | 13:31

    A nedaleko aircraft carrier I avioni mig 21,29, F14 tomcat šukoj itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA