Patio sam što nisam žensko pa sam promenio pol. Sada sam opet u fazonu da postanem frajer... Ili možda nisam! (FOTO) (VIDEO)

Neodlučnost je poprilično neugodna karakteristika...

  • 12

Ria Kuper (23) rođena je kao Bred, ali je već u ranoj mladosti shvatila da želi da postane žensko. Ta želja joj se ostvarila, ali je čini se sada malo preterala.

NIKAD VIĐENO: Ovako izgleda operacija promene pola, kad muškarac postaje žena (VIDEO)

Bred je postao Ria kada je imao samo 15 godina, i time postao najmlađa osoba koja je promenila pol u Velikoj Britaniji.

Tokom napornih hormonskih terapija promene pola Ria je bila nezadovoljna. Smatra je da je društvo ne prihvata kao ženu pa je želela natrag svoj pol, muški, i to pre nego što završi u potpunosti sa promenom pola u žensko i uzimanjem hormona. Tvrdila je kako ju je operacija učinila nesrećnom, zbog čega je želela da se vrati u krug muških i to pre svog 18. rođendana.

Foto: Profimedia/Caters News

- Sada sam mnogo zrelija. Uvek sam znala da sam žensko, ali sam poklekla tokom terapije zbog  pritiska javnosti i okruženja. Iako sam znala da sam žena htela sam opet da se vratim u svet muškaraca, samo da bih se uklopila. Međutim, sa tim je dosta....ipak želim da ostanem ono što jesam - žena! - jasna je sada 23-ogodišnja Ria.

Ona je za Miror objasnila da je sa 18 godina pokušala da izvrši samoubistvo, krenula da koristi droge i čak se bavila prostitucijom. Međutim sada je kako kaže mnogo zrelija i čak želi da se podvrgne dodatnim operacijama kako bi mogla da se ostvari kao majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA