Izula se, zajahala dečka i počela žestoko da se trlja o njega: Putnici snimali seks u gradskom prevozu, ali ih to nije zaustavilo! (VIDEO)

Na snimku se može videti bosonoga crnka koja je zajahala svog partnera i žestoko se trljala o njega...

  • 3

Tugu zbog poraza Njujork Jenkija jedan par je odlučio da izleči na najbolji mogući način - seksom, a pritom nisu mogli dočekati da stignu kući, pa su žestoku predigru odradili u vagonu podzemne železnice.

Sakrili su se iza "pežoa" i dohvatili, a onda se ona spustila i pružila mu oralni seks na parkingu: Sve je snimljeno! (VIDEO)

Za one koje zanima, Jenkiji su izgubili od Boston Red Soksa, a dvoje njihovih navijača odevenih u dresove snimljeno je kako se zabavljaju u vozu broj pet.

Na snimku se može videti bosonoga crnka koja je zajahala svog partnera i žestoko se trljala o njega.

Drugi putnici uglavnom nisu primećivali šta se događa pored njih pa je jedan spavao, a drugi slušao muziku. Kad je voz stigao na stanicu Grand Central, par je prestao sa seksom na suvo, ali dotad ih je već neko snimio, a snimak je objavljen na Instagram profilu "SubwayCreatures".

Sudeći po komentarima gledalaca, veći je problem to što se izula i stavila bose noge na stolicu, nego što su ih nadvladali nagoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA