≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ova beba je došla na svet sa osmehom, bukvalno. I od tad ne prestaje da se smeje (FOTO) (VIDEO)

Beba koja je rođena da bude zvezda

  • 2

Dobro jutro! Ova beba je doslovno rođena spremna za prvi osmeh, odmah po izlasku iz maternice.

ZA DOBRO JUTRO: Pitbul Buba toliko voli da bude mama, da je usvojila macu i dozvoljava joj baš sve (VIDEO)

Time je to čudnije, jer smo navikli na prve fotografije s porođaja koje prikazuju ushićene i iscrpljene mame i bebe u klasičnom porodnom šoku, s prvim plačem ili još uvek zbunjenim, nesvesnim izgledom tipičnog novorođenčeta.

 
Meu melhor boa noite da vida 💗 Que nossa semana seja assim 🤗 leve! #baby #babygirl #carmel® #loveA post shared by T H A I S E DE M A R I ™ (@thaisedemari) on

- Nisam ni slutila da će mi najdraža fotka u životu biti baš ova fotografija s porođaja, nenameštena, životna uspomena za ceo život na kojoj svi troje izgledamo tako dobro! - napisala je uz fotografiju novopečena mama Taiz De Mari, inače poznati brazilski model koja je itekako navikla na kamere i fotografisanje, ali nikada bez šminke i nameštanja.

Ipak, glavna zvezda na fotki ipak nije lepa mama, već bebica koja je, kako ćete videti u nastavku, rođena sa smeškom kojeg doslovno ne skida s lica.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA