Hvalili se na Fejsu sedeći na zlatnim stolicama, završili s lisicama u zatvoru, i to na 40 godina! Dolijala narko-banda iz Mančestera (FOTO)

Jedan od četvorice uhapšenih, slikao se sa fantomkom na glavi i šalio kako "zbog onog što namerava da uradi može da zaglavi u zatvor na 35 godina"

  • 13

Banda iz Mančestera koja se hvalisala svojim poslovima s drogom i zlatnim tronom, na kome su se slikali, osuđena je na kaznu zatvora od ukupno 40 godina. Četvorica muškaraca bila su na čelu trgovine drogom. Narkotike su skrivali u kutijama hrane za pse, a za svoje nelegalne poslove koristili su šifrovane vojne mobilne telefone.

Narko golub u zatvoru: Policija u Argentini ubila pticu koja je donosila drogu robijašima

Dok su obavljali svoje poslove, usput su se i hvalili na Fejsbuku svojim "podvizima".

U jednoj od poruka, jedan od četvorice uhapšenih, slikao se sa fantomkom na glavi i šalio kako "zbog onog što namerava da uradi može da zaglavi u zatvor na 35 godina". Na drugoj slici, drugi uhapšeni, slikao se na zlatnom tronu, u odelu i noseći naočare, piše Dailymail.

Ali, velika akcija bande počela je da se urušava jula prošle godine kada su policajci pronašli jednu od njihovih mušterija, sa četvrt kilograma kokaina. Usledila je brza policijska istraga kojom je utvrđeno kako su Mohamed Džabar i Mohamed Rafik (40) snabdevali mušterije. Otkriveni su i ostali članovi bande, Džeremi Kuran (34) i Džonatan Klorli (25).

Foto: Greater Manchester Police

Kada su uhapšeni, policija je u dve kutije pseće hrane i jednoj kutiji praška za veš otkrila 2,5 kilograma kokaina. Policija je tek pregledanjem njihovih telefona, shvatila koliko su bili arogantni. Otkrili su da je Džabar razgovarao sa "kolegom" sa Bliskog istoka, sa kojim je dogovarao dostavu heroina vrednog 275.000 funti do Džeremija Kurana.

Foto: Greater Manchester Police

Pošto su priznali krivicu za trgovinu kokainom i heroinom. Džabar je osuđen na 15 godina iza rešetaka, a Kuran je dobio 14,5 godina zatvora. Mohamed Rafik je osuđen na 12 godina, a Klorli na najmanju, kaznu zatvora od 7 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kami

    6. septembar 2017 | 07:28

    Ovi nasi su pametniji, ne hvale se. Zato nam ubise mladost a drzava tolerantna, strasno!

  • ludilo mozga

    6. septembar 2017 | 00:02

    Pa gde na facebook brate slatki. .

  • Sibin

    5. septembar 2017 | 23:38

    Obrni okreni uvek arapi,veliki vernici!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA