≫ 

Skinuo se potpuno go, stavio gitaru preko međunožja i izleteo pred policajce kada su suzavcem gušili protest (FOTO) (VIDEO)

Jedan momak rešio je nag da izađe pred policajce i tako im se suprotstavi

  • 1

Oko 223.000 ljudi protestovalo je u utorak širom Francuske zbog reforme zakona o radu koju planira predsednik te zemlje Emanuel Makron, a na demonstracijama je uhapšeno 13 osoba, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Haos u Parizu, svi ustali protiv Makrona: Nasilje na protestima zbog reforme rada, oblak dima prekrio grad (FOTO)

Istovremeno, najveći francuski sindikat, Generalna konferederacija rada (CGT), procenio je da je u protestima učestvovalo 400.000 ljudi, prenosi AFP uz ocenu da su jučerašnje demonstracije prvi ozbiljniji izazov za jedno od glavnih Makronovih predizbornih obećanja.

Juče su policijske snage za suzbijanje nereda sukobile su se sa mladim demonstrantima sa kapuljačama na glavama tokom protesta u centru Pariza protiv reformi zakona o radu.

Policija je upotrebila vodene topove i uhapsila više demonstranata, javio je Rojters.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, jedan momak u Parizu rešio je nag da izađe pred policajce i tako im se suprotstavi. Na sebi je, doduše, imao gitaru koja mu je prekrila intimni deo tela, a u jednom momentu je i zasvirao i zapevao "Ne gubimo ništa".

Uoči današnjih protesta širom zemlje zbog spornih izmena zakona o radu, CGT je pozvao svojih 4.000 članova na štrajk, dok su istovremeno zaposleni u železnici, javnim službama i studenti pozvani da protestuju na ulicama Pariza, Marseja i Tuluza.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lady M

    13. septembar 2017 | 21:33

    Da, da, jasno... Napustena kuca, i sveza srca... A ja vidim nesto me zulja na ledjima, kad ono rajsferslus mi pozadi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA