≫ 

Melanija držala govor o nasilju, a onda su nju svi napali zbog kritične rečenice: Licemerko, za sve je kriv Tramp! (FOTO) (VIDEO)

Pojedini uvereni da je Melanija govor posvetila svom suprugu

  • 0

Melanija Tramp osudila je nasilje na društvenim mrežama u govoru koji je održala na Generalnoj skupštini UN-a, ali su ljudi brzo primetili ironiju i zamerili joj zbog njenog obraćanja.

I Melanija održala govor u UN: Imala je jaku poruku za sve lidere na svetu (VIDEO)

Prva dama SAD tokom obraćanja pozvala je svetske lidere da se udruže za dobrobit dece. Upozorivši da deca pomno prate primer odraslih, ona je poručila suprugama svetskih lidera da "moraju učiti jedni druge vrednostima empatije i komunikacije koje su srž ljubaznosti, obzirnosti, integriteta i liderstva".

- Moramo se udružiti za dobrobit naše dece. Moramo imati na umu da deca gledaju i slušaju, tako da nikada ne smemo propustiti priliku da ih podučimo mnogim etičkim lekcijama - rekla je Melanija Tramp u sredu u Misiji SAD u UN.

Najviše su joj zamerili zato što njen suprug i američki predsednik Donald Tramp se ne skida se s Tvitera na kojem često neistomišljenike časti najgorim mogućim uvredama. Zbog toga su neki uvereni da je Melanija govor posvetila svom suprugu.

- Nadam se da ćete se sa mnom posvetiti učenju sledeće generacije da poštuje zlatno pravilo: čini drugima samo ono što bi želio da oni čine tebi. To je moje merilo današnjeg društva i moj fokus kao prve dame. Imperativ naše generacije jeste da preuzmemo odgovornost za ono što naša deca uče. Moramo se fokusirati na poruke i sadržaj kojem su izloženi na društvenim mrežama na svakodnevnoj bazi - zlostavljanje onlajn i uživo, na upotrebu droga i predoziranje - rekla je.

S druge strane, njen suprug nastavlja na Tviteru da "udara" po protivkandidatkinji Hilari Klinton, iako su izbori odavno prošli, a politička novinarka i voditeljika Megan Keli rekla je da su Trampove uvrede bile razlog zbog kojeg je napustila radno mesto nakon 12 godina.

Na govor prve dame osvrnula se i sama Klintonova koja je istakla da Melanija nije radila ništa povodom sprečavanja nasilja na internetu. Bivša prva dama postavila je pitanje da li je Melanija stvarno "ozbiljna" i posvećena ovom cilju pošto još uvek nije objavila formalni plan za anti-nasilje na internetu nakon što je u novembru prošle godine obećala da će biti zagovornik žena i dece.

Pogledajte Melanijin govor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA