KATASTROFA: Nastavnica fizičkog spopada učenike, ima seks sa svakim đakom koji joj se svidi, već su je jednom hapsili!

Sve češće su priče u kojima nastavnice imaju seks sa učenicima, oralno ih zadovoljavaju, ili prisiljavaju na bludne radnje

  • 18

Nastavnica fizičkog (40) iz Džordžije, koja je ranije bila uhapšena zbog veze sa maloletnim dečakom, starim 15 godina, ponovo je privedena. Ovog puta zbog seksualnog zlostavljanja 18-godišnjeg učenika.

ORGIJE I RAZVRAT NA EKSKURZIJI: Nastavnica tri puta oralno zadovoljila učenika, a onda mu slala ove prljave poruke (FOTO)

Šoneta Ris je prvo uhapšena u avgustu ove godine zbog veze sa dečakom kog je zlostavljala 2013. godine. Međutim, policija je sada saopštila da ima nove dokaze u slučaju sa kojim nastavnica sve do sada nije dovođena u vezu.

Kako navode, oba učenika Risova je zlostavljala u istoj školi u kojoj radi. Ali nikakvi drugi detalji nisu izneti tokom hapšenja.

Kada je u avgustu uhapšena zbog prvog slučaja, u tom trenutku bila je u seksualnoj vezi sa 15-godišnjakom. Dečak je tada prelazio iz 8. u 9. razred.

Slučaj je prosleđen tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • cox

    24. septembar 2017 | 10:10

    Kako u moje vreme nisu bile ovakve azdaje

  • Sofronije

    24. septembar 2017 | 11:47

    Ma pustite ženu da radi svoj posaom

  • Ljudsko biće

    24. septembar 2017 | 11:34

    Kako ja nisam imao ovakvu, nego ona moja ko da je napravljena od strane sovjetskih naučnika u laboratoriji,vamo priča o prirodi a kad bi je neko pogledao dere se hoce je slog strefit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA