Bizarna tvrdnja majke mladića koji je umro pre 3 godine: Moj sin se vraća svaku noć, kuva i ljubi brata dok spava

I pre smrti, mladić je govorio da će uvek biti blizu svoje porodice

  • 3

Majka Daltona Pragera, mladića koji je prošlog septembra preminuo u 25-oj godini, tvrdi da se njegov duh vraća kako bi posetio porodicu. Ona kaže da se kućom povremeno pronese miris kuvanja oko dva ili tri ujutro, kad je pokojnik inače voleo kuvati, a takođe tvrdi da se njegov mlađi brat Sam, koji ima tri godine, ponekad probudi i ispriča joj da ga je neko upravo zagrlio i poljubio.

Objavili su fotografiju tek rođene bebe na Fejsbuku, a u pozadini im je promakao detalj koji je zgrozio sve! (FOTO)

- Govorio je da će uvek biti blizu nas, čak i na drugom svetu - priča njegova majka Rene.

Životna priča mladog Daltona i njegove supruge Keti obišla je svet, a pritom mnoge podsetila na knjigu i film "Greška u našim zvezdama".

Naime, Keti i Dalton su oboje bolovali od cistične fibroze, a zbližila ih je upravo zajednička bolest. Upoznali su se kao tinejdžeri, u vreme kad su se već oboje borili s opakom bolešću koja stvara probleme u disanju, remeti rad jetre i creva.

Njihovo je prijateljstvo počelo na Fejsbuku, kad mu je Keti poslala poruku podrške, a 2009. su odlučili da se i uživo upoznaju, uprkos upozorenjima lekara da bi taj susret mogao biti fatalan za nju ako joj Dalton prenese bakteriju koju nosi.

Par je bez obzira na opasnost odlučio izabrati svoju ljubav, a 2011. su se i venčali. Njihova veza pomogla im je da se suoče s mnogobrojnim životnim krizama koje im je donosila bolest.

Daltonu je 2014. godine urađena transplantacija pluća i prognoziran mu je potpuni oporavak. Međutim, ubrzo nakon toga, on je oboleo od raka.

Keti je takođe urađena transplantacija pluća, ali su se i kod nje pojavile komplikacije, pa je morala biti pod stalnim medicinskim nadzorom.

Poslednji put su se videli u julu 2016. godine. Daltonova poslednja želja je bila da se još jednom vidi sa svojom suprugom, ali to se nije dogodilo.

Preminuo je 17. septembra 2016. u bolnici, a Keti je umrla samo pet dana kasnije u svom roditeljskom domu.

Daltonova majka Rene ispričala je kako je protekao njihov poslednji razgovor.

- Dalton je halucinirao od toksina u krvi, tako da sam uglavnom govorila ja. Pričala sam mu da će uskoro videti svoju ženu. Već smo organizovali prevoz avionom u Kentaki kako bi mogao biti blizu nje, ali istog dana mu se stanje toliko pogoršalo da ga jednostavno nisu mogli transportovati - ispričala je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA