Pohotna tašta imala seks sa zetom: Kada je njenoj ćerki Hani priznao aferu, počela je da ga juri i udara crnom "mečkom"! (FOTO)

Zet je bežao po dvorištu u pokušaju da izbegne da ga tašta udari automobilom

  • 13

Jedna žena sa Floride je pokušala automobilom da pregazi 33-godišnjeg muža svoje ćerke, nakon što je on svojoj supruzi priznao da je sa njenom majkom imao seks, prenosi Dejli Mejl.

Udata nezasita profesorka imala seks sa 4 UČENIKA: Slala im fotke u tangama, a dvojicu je privela iste noći! (FOTO)

Ketlin Redžina Dejvis (58) je rekla policiji da je htela da ubije Majkla Skijara, muža svoje ćerke, nakon što je on priznao da je imao seks sa njom, što je uništilo odnose majke i ćerke.

Prema rečima policije, Dejvisova je na kuću i automobil svog zeta 20. septembra bacala jaja. U policijskom izveštaju stoji da je Dejvisova primećena kako vozi crni "mercedes" u dvorištu porodice Skijara.

Njen zet je bežao po dvorištu u pokušaju da izbegne da ga tašta udari "mercedesom". Dejvisova je priznala da je imala aferu sa mužem svoje ćerke i takođe je istakla da želi da ga vidi mrtvog.

Skijara je u međuvremenu rekao policiji da je nedavno prekinuo brak sa svojom ženom Hanom i da je imao seksualne odnose sa svojom taštom.

On je prvobitno bio u svojoj kući kada je čuo lupanje koje je dolazilo spolja. To je bila Dejvisova koja je jajima gađala njegovu kuću, pa je on izašao i pokušao da je zaustavi.

Kada je hteo da pozove policiju ona je počela da ga juri po travnjaku u svom automobilu. On je policiji ispričao da je strahovao za svoj život dok ga je tašta proganjala u "mercedesu".

Foto: Facebook

Dodao je da ga automobil skoro udario nekoliko puta i da bi hteo da tuži Dejvisovu. Ona je potom uhapšena zbog napada, a nakon što je provela dva dana u pritvoru, puštena je uz kauciju.

Policija je u maju ove godine intervenisala na istoj adresi kada su komšije prijavile Hanu i njenog supruga Majkla Skijara. Tom prilikom su se njih dvoje posvađali tokom porodične večere.

Hana je policiji prijavila da ju je muž udario i priznala je da ga je varala sa drugim čovekom, prenosi Dejli Mejl.

Policija je istakla da su supružnici mirisali na alkohol i da je Hana bila vidno uznemirena. Majkl je tada i uhapšen ali je demantovao da je udario svoju ženu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA