≫ 

Pobedila je rak dvaput i sada se odužuje bolnici koja joj je pomogla da se izleči (FOTO)

Montani Braun je rak dijagnostikovan kada je imala samo 17 meseci

  • 1

Montana Braun (24) je devojka koja je dva puta pobedila rak. Nedavno se pohvalila da je počela da radi kao pedijatrijska sestra u bolnici u kojoj se lečila u Atlanti u američkoj državi Džordžija.

Okrutni voditelj u programu uživo uvredio dečaka obolelog od raka: Vrati nam se kada ti poraste kosa i kada budeš lepši (VIDEO)

Njoj je prvi put dijagnostikovan rak kada je imala samo dve godine i ponovo kada je imala 15 godina. Posle prvog radnog dana, Montana je podelila sa porodicom i prijateljima svoje uzbuđenje na Fejsbuku, piše Independent.

Ona je objasnila koliko je srećna svaki put kad pogleda logo na majici i vidi ime bolnice za koju radi.

- Ni za milion godina ne bih pomislila da ću u 24. godini postići i dostići moj najveći san da radim u bolnici u kojoj sam se lečila kao beba i kao tinejdžerka.

Montana je prvi put bila u bolnici kada je imala samo 17 meseci i lečila se punih godinu dana. Dijagnostikovan joj je rabdomiosarkom, maligni tumor mekih tkiva. Tek što je završila prvu godinu srednje škole, tumor se vrati i morala je da pauzira godinu dana. Ali je preživela i sada, prema sopstvenom priznanju, ne može biti srećnija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA