Profesorka Danijela pretvorila učionicu u seks-tamnicu: Imala orgije sa đacima, izvodila striptiz, pružala im oralni i davala gole grudi!

Uhvaćena je nakon što je jedan od učenika policiji prosledio fotografiju njenih golih grudi

  • 2

Profesorka koja je optužena da je svoju učionicu pretvorila u seks-tamnicu za učenike, mogla bi da se suoči sa kaznom zatvora od šest godina, prenosi Independent.

Profesorka Sara slala eksplicitne fotke učeniku, pa se ljubila sa njim dok joj je pipkao grudi: Udata je i ima decu, ali i "opravdanje" (FOTO)

Danijela Matko (35) je izvodila striptiz i imala seks sa tinejdžerima tokom odmora i posle časova.

Uhvaćena je nakon što je jedan od učenika policiji prosledio fotografiju njenih golih grudi.

Poznato je da je profesorka engleskog  jezika oralno zadovoljavala učenika (15) u školi u blizini San Hozea u Kaliforniji. Ona je takođe seksualno dodirivala jednog tinejdžera dok je drugom učeniku (15) dozvolila da joj dodiruje gole grudi.

Profesorka je osuđena po jednoj tački optužnice za oralni seks sa maloletnikom i po četiri tačke optužnice za nedozvoljene polne radnje sa maloletnom osobom.

Ovi događaji su se desili između 1. septembra i 14. novembra 2015. godine. Tužioci sada razmišljaju da podignu optužnicu i protiv jednog učenika.

Danijela se suočava sa kaznom zatvora od šest godina i biće upisana u registar seksualnih prestupnika. Ona je negirala optužbe i nije svedoičila tokom suđenja. Kazna će joj biti izrečena 1. decembra. Profesorka je dobila otkaz u školi u kojoj je radila nakon hapšenja u decembru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA