Mladi profesor na internetu traži partnera za perverzni seks: Ja sam antihrist, najviše volim grupnjake i kad me vežu! (FOTO)

Ovaj 29-godišnjak je počeo da se krije nakon što je počeo da dobija pretnje smrću

  • 2
Foto: Twitter

Na veb sajtu koji je posvećen fetišima otkriven je profil mladog profesora koji je ranijih godina privukao pažnju zbog svojih tvitova o mrtvim policajcima, prenosi Dejli Mejl.

Profesorka Ekatarina (25) izvlačila učenika sa časova, pa imala seks sa njim: Snimak akcije kružio školom, pa je odlučila da pobegne! (VIDEO)

Majkl Isakson na svom profilu na sajtu FetLife navodi da voli da bude vezan tokom seksa i takođe izražava želju da "perverznim seksom".

Profil je bio aktivan pre sedam meseci, mnogo pre nego što je ovaj mladić navukao na sebe bes javnosti i gradonačelnika Njujorka Bila de Blasija zbog kontroverznog tvita.

- Neki od vas misle da je sr*nje što kao antifašista predajete na koledžu Džon Džej, ali mislim da je privilegija da predajem budućim mrtvim policajcima - napisao je on.

Nakon što je objavio kontroverzni tvit, on je otpušten sa koledža na kojem je predavao. Ovaj 29-godišnjak je počeo da se krije nakon što je počeo da dobija pretnje smrću.

Foto: Twitter

Na sajtu za fetiše ovaj profesor je kostio ime "fellowspacecadet", a otvoreno je napisao da traži parnetra za igru ili mentara.

Naveo je da je u prethodnoj vezi on bio taj koji je bio dominantan partner, ali da misli da je to samo po sebi bilo "indikativno za njegovu potčinjenu stranu".

Kao spisak svojih interesovanja istakao je da "voli da svoje potčinjene nazviva prljavim fašističkim psima" i da je otvoren za grupni seks.

Foto: Twitter

Ponosno se deklarisao kao "antihrist" koji živi u Nju Džersiju.

- Samo sam pokušao da budem normalan "antihrist" sa doktorskom disertacijom, a sada sam zaglavljen u ovoj zečijoj rupi - napisao je on.

Sebe je opisao ka panseksualca, jer ga ne ograničava ni pol ni seksualnost, ali je naglasio da voli da ima više partnera odjednom, iako je to za sada više teorija nego praksa.

Više njegovih fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA