Seksi robijaš se razveo i nastavio bahanalije sa milionerkom na jahti, a onda skinuo pantalone i drsko pokazao bukvalno sve! (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što je potpisao papire za razvod, ovaj bivši robijaš se opet našao na jahti u društvu svoje devojke Kloi

  • 10

Džeremi Miks (33) je poznat ženama i devojkama širom sveta kao najseksi robijaš koji je, nakon što je pušten na slobodu, nastavio svoju karijeru, ali na modnoj pisti. Međutim, opet je dospeo u žižu javnosti zato što je svima pokazao svoju - zadnjicu.

Najzgodniji robijaš pred celim svetom prevario ženu, a ona sada traži razvod posle 8 godina braka! (FOTO)

Nakon fotografija na kojima je najzgodniji kriminalac na svetu Džeremi Miks u zagrljaju Kloi Grin, ćerke britanskog milijardera i vlasnika brenda "Topšop", njegova supruga Melisa zatražila je razvod uz poruku da je to što joj je uradio neoprostivo.

Samo nekoliko dana nakon što je potpisao papire za razvod, ovaj bivši robijaš se opet našao na jahti u društvu svoje devojke Kloi.

Džeremi je na trnutak zaboravio gde se nalazi, pa je skinuo je svoje pantalone i pokazao svima zadnjicu.

Paparaci su snimili Džeremija i Kloi kako odlično raspoloženi ispijaju šampanjac i nazdravljaju, a toliko su se opustili da je sada već vrlo traženi maneken pokazao i svoju pozadinu paparacima. Mnogi su na društvenim mrežama ovo komentarisali kao neukusni način da odbije paparace, zbog kojih je i inače postao ono to jeste i danas. Njemu je popularnost začajno opala, nakon što je javno prevario svoju suprugu posle izlaska iz zatvora.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Podsetimo, Džeremi je ranije ovog meseca na luksuznoj jahti na Mediteranu uhvaćen u zagrljaju ćerke britanskog milijardera. Nakon što je iz medija saznala za ovu aferu, njegova supruga, koja mu je bila podrška dok je bio u zatvoru, rekla je da je još uvek u braku s Džeremijem i da je to njen jedini komentar.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Bila sam u šoku. Osećala sam mučninu. Kao da je bomba pala i srušila ceo moj svet. Nikada nisam čula za Kloi Grin, a mislila sam da Džeremi radi - rekla je Melissa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Сварог

    7. oktobar 2017 | 21:14

    Мора да је био најлепша и у затвору! :)

  • Piercing&tattoo

    7. oktobar 2017 | 22:59

    Kome se sviđa neko ko je bio u zatvoru pa ja da sam žensko ja se nikad nebi zaljubila u robijaša a pošto sam muškarac samo da dodam još jednu stvar žene pazite sa kim se viđate I kod koga idete I ko vam u ulazi u vaš dom.

  • Aleksandra

    7. oktobar 2017 | 21:17

    Ja bih radije sexi milijardera nego sexi robijasa hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA