Za ovom seksi cicom i njenim bujnim grudima lude svi muškarci, a nisu svesni šta se krije iza njene lepote (FOTO)

- Bilo je užasno jer sam rasla u pogrešnom telu, radila sam neke stvari koje rade i ostali dečaci samo da bih se uklopila, a uopšte me nisu zanimale - otkrila je Lea

  • 10

Lea Membri je rođena pre 20 godina kao dečak i trebalo joj je 18 godina da shvati da više ne mora da bude muškog pola. To ju je ohrabrilo da započne tranziciju u ženu, a kada vidite kako izgleda, shvatićete da nije pogrešila.

Ova medicinska sestra je opasno seksi! Radi na kardiologiji, a od njenih golih fotki srce može i da stane!

Dve godine života je potrošila učeći kako da bude devojka, a na kraju je shvatila da je ključ u tome da "prestane da se previše trudi i bude svoja", otkrila je Lea za Daily Mail. Ona nikada nije bila zadovoljna u telu muškarca, a kad je ušla u pubertet, stvari su za nju postale još gore.

- Bilo je užasno jer sam rasla u pogrešnom telu, radila sam neke stvari koje rade i ostali dečaci samo da bih se uklopila, a uopšte me nisu zanimale - otkrila je Lea.

 
A post shared by LEA MEMBREY (@leamembrey) on

Lea je sada napokon zadovoljna.

- Sad se osećam da sam ono što je oduvek trebalo da budem. Najbolji trenutak je bio kad sam dobila grudi i napokon ih mogla pokazati, na neki način sam napokon mogla da dokažem da sam žena - priseća se Lea operacije grudi.

 
Femme fatale 🌹A post shared by LEA MEMBREY (@leamembrey) on

Lea je pre toga stalno imala osećaj da treba da se dokazuje.

- Pre toga sam stalno imala osećaj da se moram dokazivati, čak i dok sam uzimala ženske hormone - tvrdi Lea.

 
Party girl at heart 💕A post shared by LEA MEMBREY (@leamembrey) on

Ona nije ni shvatala da je promena pola moguća dok nije navršila 18 godina i upoznala druge transrodne žene.

- Upoznala sam mnogo prekrasnih žena za koje nisam odmah ni znala da su transrodne i to je bilo divno iskustvo. Bile su tako lepe i izgledale poput svih ostalih žena. Tad sam odlučila da odem kod lekara i tražim hormone. Celo djetinjstvo sam na te žene gledala samo kao na prostitutke i 'drag queens', mediji su ih tako prikazivali. Nisam ni znala da mogu biti lepe poput žena koje sam upoznala. Zapitala sam se zašto još živim kao dečko kad sam tako nesrećna - objasnila je.

Lea još želi da "omekša" crte lica kako bi se osećala još ženstvenije.

 
Let's goA post shared by LEA MEMBREY (@leamembrey) on

- Važnije mi je da sredim ono što drugi vide na meni, a onda ću se baviti 'onim među nogama' - kaže 20-godišnjakinja koja ima ogromnu podršku porodice i prijatelja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA