Od debeljuškastog tate do Apolona za samo 3 meseca! Bio je sredovečni otac sa pivskim stomakom, a sada je mišićav i glavni frajer u kraju (VIDEO)

Kako je tačno to uspeo postići? Vrlo jednostavno, zapravo

  • 13

Jedan tata iz Velike Britanije uspeo je za samo 12 nedelja potpuno transformisati svoje telo i dovesti ga do savršenstva, a sada je i odao tajnu uspeha.

IZ ISHRANE JE IZBACILA SAMO 4 NAMIRNICE: 4 godine kasnije, ova žena se bukvalno prepolovila (FOTO)

Ana je napustila posao da bi se posvetila promociji nepopularne ishrane: Zahvaljujući njoj, mnogi su doveli zdravlje u red, a ona lepo živi od toga (FOTO)

Iako se u poslednje vreme oseti promena u stavovima i prihvatanju svog tela onakvim kakvo jeste, sa svim nesavršenostima - čini se da mišićavo telo nikad neće izaći iz trenda.

Nakon 40-ih godina telo se teže vraća u formu nego u 20-im, to je jasno, ali Ben Džekson iz Varingtona promenio je prehranu, počeo vežbati, i za samo 12 nedelja izgubio 8 kilograma.

To možda ne zvuči tako puno, ali kada se uzme u obzir da je smanjio procenat masti u telu sa 20 odsto na 9, jasno je koliko je ta promena velika.

Printskrin: Youtube/Myprotein

Kako je tačno to uspeo postići? Dosta jednostavno, zapravo. S pita i piva prebacio se na hranu bogatu proteinima. Drastično je smanjio unos ugljenih hidrata, i potpuno eliminisao unos alkoholnih pića. Pored toga, pet puta nedeljno vežba u teretani.

Njegovi obroci pre ovog režima ishrane svodili su se na brzu hranu, čokoladice i gazirana pića.

- Mnogi muškarci koji su prešli 45-u godinu ne trude se više, i svoj pivski trbuh i mlohave mišiće prihvataju kao prirodan proces starenja. Ali, ako uložite trud, i pripazite na ishranu, uverićete se da nije kasno da izgradite mišiće i vratite ono telo koje ste imali u dvadestim - kaže Džekson.

Od samog izgleda, važnije je što ovakvom ishranom, i redovnim vežbanjem znatno utičete na svoje zdavlje.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vladimir

    24. oktobar 2017 | 08:51

    Ovo je nemoguce bez hemije. Ne zaludjujte se previse...

  • Tika

    24. oktobar 2017 | 08:42

    Fotografija je obrađena nevešto u Fotošopu. Obratite pažnju na alku na farmerkama koja je u istom položaju.Amaterizam.

  • dzeljana

    24. oktobar 2017 | 00:17

    lepo, jetru i bebrege vise nema, al bar svetli u mraku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA