≫ 

Tramp krenuo na drugu stranu bez Melanije, ona mu je dobacila nekoliko reči. Odmah se okrenuo i pao je poljubac pred svima! (FOTO) (VIDEO)

Nakon sletanja aviona, Melanija i Tramp su se pozdravili sa zvaničnicima koji su se okupili da ih dočekaju

  • 2

Predsednik SAD Donald Tramp je sa suprugom Melanijom doputovao u Južnu Koreju, koju će obići u sklopu svoje turneje po Aziji. Prvi par Amerike je privukao pažnju odmah po sletanju njihovog aviona, a nikome nije promakao poljubac koji je Tramp podelio sa suprugom.

Tramp stigao u Južnu Koreju: Evo šta je prvo obišao (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon sletanja aviona, Melanija i Tramp su se pozdravili sa zvaničnicima koji su se okupili da ih dočekaju.

Foto: Tanjug/AP

Svi su se srdačno rukovali sa predsednikom SAD i prvom damom, a prva im je prišla ministarka spoljnih poslova Južne Koreje.

Foto: Tanjug/AP

Nakon što su ispoštovali čitav protokol po dolasku, došao je trenutak da se predsednik i prva dama razdvoje kako bi se svako posvetio svojim aktivnostima.

Foto: Tanjug/AP

Tramp je okrenuo leđa svojoj ženi i spremao se da ode, kada mu je ona dobacila nekoliko reči. Odmah se okrenuo i vratio do nje.

Foto: Tanjug/AP

Uhvatio ju je za ruku i nežno poljubio u obraz. Ovaj gest je jedan od retkih "intimnih" trenutaka koji Tramp i Melanija pokazuju prilikom javnih pojavljivanja.

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik je trenutno na svojoj azijskoj turneji, a tom prilikom će obići Japan, Južnu Koreju, Kinu, Vijetnam i Filipine.

Foto: Tanjug/AP

Ali, kao i što se obično kaže, mnogi su komentarisali ou fotografiju rečima, "iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena".

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku od 5:40:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dusanka

    7. novembar 2017 | 15:36

    Pa znanje engleskog joj pomaze na putovanju uz pomoc prevodioca !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA