Zastrašujuća predviđanja Baba Vange za 2018. godinu: U svetu će se dogoditi 3 velika preokreta!

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje

  • 47

Svake godine u gotovo svim svetskim medijima može da se pročita šta nas očekuje što se tiče politike, ali i prirodnih katastrofa. Još uvek su aktuelna predviđanja koja je izrekla čuvena Baba Vanga. Ona je poznata širom regiona, ali i sveta, a mnoga njena velika predviđanja su se čak i ostvarila.

SABLASNA PREDVIĐANJA BIBLIJE, NOSTRADAMUSA I BABA VANGE: Ovim zemljama se ne piše dobro u 2017. godini (FOTO)

Za 2018. godine Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Foto: Tanjug/AP, spiritzing.com

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje. To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo.

Foto: Tanjug / AP

Ko je Baba Vanga?

Vangelija Dimitrova, devojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Detinjstvo je provela u siromaštvu i bedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja devojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

Krajem 1923. godine njena porodica se seli u strumičko Novo Selo. Sa navršenih 12 godina, život ove devojčice promenio se iz korena. Jednog dana, dok se sa braćom igrala blizu kuće, jak vetar ju je podigao u vazduh, a potom vukao po zemlji. Meštani su je pronašli nekoliko metara dalje zatrpanu prašinom i kamenjem i očima punim peska. Od tog čudnog događaja je oslepela, a kasnije je otkrila da poseduje dar proricanja.

Foto: Wikimedia/Подпоручикъ

Predviđanja baba Vange su zapisivali njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Vanga je predvidela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, početak pogoršavanja ekološke situacije na našoj planeti.

Vangelija Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ja znam

    15. novembar 2017 | 21:17

    ima da gi bidne da će nestanu svi srbi to će da gi bidne, svete mi Petke i svetoga mi Savatija!

  • DARKO 100%

    15. novembar 2017 | 20:44

    Svetski igraci koji rade za neke interesne grupe mocnih drzava zloupotrebljavaju ime babe Vange! znajuci da 70 % naroda u svetu veruje u mnoge misticne stvari,a sam tim mogu biti i mase za manipulaciju,isti taj primer imali smo i mi kad je bilo prica o Kostunici i kostunicima kao prorocanstvo tarabica i da skratim to pozadina je bila da je VELIMIR ILIC to javno jednom priznao da su oni to izmislili da bi masu aktivirali u svrgavanju Slobodana Milosevica,to je jednom spenuto i vise nikad,tako kad se te stvari pojavljuju one sluze za MANIPULACIJU MASOM!!!!!! Dr.drustvenih nauka i sire DARKO 100%

  • Vero

    16. novembar 2017 | 13:41

    Stizu strasni dani. Treba se kajati jer se priblizava carstvo Neba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA