≫ 

Profesorka imala seks sa učenikom (14), pa mu rodila dete devet meseci kasnije

Učenik je priznao policiji da je imao seks sa profesorkom

  • 10

Trejsi Kasler (30) imala je seks sa učenikom (14) u svojoj kući na Floridi prošle godine za Noć veštica, a devet meseci kasnije rodila je dete.

Beograđani zbog seksa završili u lokvi krvi: Lekari pokušavali da izvuku feder iz guze gospođe rano ujutru!

Kasler je uhapšena i optužena za blud i seksualno zlostavljanje maloletnika. U septembru ove godine urađen je DNK test očinstva, međutim podaci nisu objavljeni u javnosti.

Učenik je priznao policiji da je imao seks sa profesorkom. On je rekao da je te noći bio zbunjen i da je to jedini put da su spavali zajedno.

Kasler je rodila dete u julu. Trenutno je u zatvoru, a kaucija iznosi 30.000 dolara.

Trejsi je samo jedna u dugom nizu optuženih nastavnica u Americi za seksualno uznemiravanje svojih učenika, ili nedozvoljene polne radnje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tako su SAD potresale priče o pohotnim nastavnicama koje su učenicima slale eksplicitne fotografije, oralno ih zadovoljavale, ili imale seks sa njima. Sličnu situaciju kao Trejsi letos je doživela i Ketrin Harper (27) iz Teksasa koja je takođe zatrudnela sa svojim učenikom (15).

Brajen Altis (37) iz Jute, koja je imala seks sa čak trojicom svojih učenika, to je pravdala na sudu izjavom "da je izgubila samopouzdanje".

Najbizarniji slučaj možda je i onaj Meri Haglin iz Ajove (24) koja je nakon što se saznalo za njenu seksualnu aferu sa učenikom (17), otišla da radi kao striptizeta. Letos je svet uzdrmala i priča o nastavnici Eleonor Vilson koja je sa učenikom imala seks usred školskog leta u toaletu aviona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Opaa

    17. novembar 2017 | 08:24

    Pa gdesam ja iso u skolu

  • Brale

    17. novembar 2017 | 07:24

    U ovoj zemlji nema ni pravih profesorki. Sve su tamo negde.

  • sto ti je reci "zakon"

    17. novembar 2017 | 23:42

    da su oboje bili maloletni, bilo bi ok..ili da je ona imala tamo nekih 50-60 a on tek napunio 20... govori i previse o izopacenom umu onih koji su takve zakone doveli i sprovode u praksi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA