≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ove životinje su živele u paklu, ali su naišli njihovi anđeli čuvari i učinili da se sve preokrene (FOTO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način

  • 0

Dobro jutro! Internacionalna organizacija za spasavanje životinja je objavila veoma potresan i poučan post na svojoj Fejsbuk stranici povodom Dana zahvalnosti. Oni su se tom prilikom, prema tradiciji, zahvalili svim ljudima koji su pomagali i na bilo koji način učestvovali u spasavanju i rehabilitaciji malih stvorenja kojima je to bilo neophodno. Zbog ovog su odlučili da podele sa svim obožavateljima životinjama najsnažnije priče ovih životinjica.

ZA DOBRO JUTRO: Dečak je ižvrljao zid, a mama je na to uradila nešto potpuno genijalno (FOTO)

Beba majmuna je bila u užasnom stanju, ali pojavili su se ljudi koji su učinili čudo.

Ovaj orangutan je prošao kroz pakao, sve dok ga nisu iščupali iz takvih uslova. Sada je potpuno druga životinja.

Ovi mališani su vam zahvalni na svemu i žele da razumete i njihove prijatelje.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA