Testament najbrutalnijeg ubice 20. veka: Deci nije prepisao ništa, sve što ima ostavio je ovom čoveku, čak i njegovo telo (FOTO) (VIDEO)

Njegove slike su prodavane preko interneta, a napisao je i velik broj pesama uključujući i jednu koju su snimili Beach Boys, ali ta pesma nikad nije izdata

  • 9

Najozloglašeniji ubica XX veka Čarls Menson koji je nedavno preminuo u 83. godini života, navodno je celokupnu svoju imovinu ostavio prijatelju sa kojim se dopisivao, dok je svoje bivše žene i decu ostavio bez ičega. Testament je navodno napisan 14. februara 2002. godine.

Pojavio se SIN ozloglašenog ubice Čarlsa Mensona? Tvrdi da njegov otac nije krvnik i počinje borbu za njegove MILIONE (FOTO) (VIDEO)

Prema tom dokumentu, Menson je svu svoju imovinu, zaradu i svoje telo, ostavio Metju Robertsu, sa kojim je počeo da se dopisuje 1997. godine.

Veruje se da je Menson zaradio 250.000 dolara dok je bio u zatvoru, prenosi Miror.

TMZ je objavio ovaj testament, pa prema njemu, Menson je čak i svoj muzički katalog ostavio gospodinu Robertsu.

Pretpostavlja se da je Menson zaradio 10 centi za svaku majicu koja je prodana sa njegovim likom, a reči "Charlie don’t surf" proslavio je film Apolikalipsa danas, na kojima je takođe zarađivao.

Njegove slike su prodavane preko interneta, a napisao je i velik broj pesama uključujući i jednu koju su snimili Beach Boys, ali ta pesma nikad nije izdata.

Foto: Tanjug/AP

Godine 1970. je Menson izdao i album, a preostali članovi njegovog kulta "Porodica" izdali su dva CD-a sa njegovim radovima.

Navodno je snimio akustični album 2010. godine, koji je delom producirao Hari Rolins.

U testamentu je Menson izostavio svu svoju decu, bivše žene, porodicu, prijatelje, zatvorenike, advokate, policiju, zatvorske čuvare i državu Kaliforniju.

Roberts može preuzeti Mensonovo telo

Njegov prijatelj Ben Gurecki za The Sun je rekao da Roberts nije samo naslednik, već i Mensonov izgubljeni sin, ali ta tvrdnja nikad nije dokazana.

Foto: Tanjug/AP

Menson i Roberts godinama su se dopisivali, a Roberts mu je prvi put pisao, kako kaže, iz znatiželje, a nakon 50 pisama konačno je dobio odgovor 1997. godine.

Nakon toga su nastavili da komuniciraju putem telefona, a Roberts ga je i posećivao u zatvoru. Prvi su se put upoznali 2002. godine, a poslednji put su se videli samo mesec dana pre Mensonove smrti.

Manson je sam napisao testament, a svedok je bio jedan od zatvorenika, prenosi Miror.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Roberts sada do 29. novembra može preuzeti Mensonovo telo, koje mu po testamentu takođe pripada, a ako to ne učini, država će ga kremirati.

Podsećamo, Menson i njegovi sledbenici osuđeni su za ubistvo glumice Šeron Tejt i još šest osoba tokom dva krvava napada 1969. godine. Tejt je inače bila supruga Romana Polanskog i bila je trudna u periodu kada je ubijena.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • renata

    27. novembar 2017 | 14:19

    Sramota da zlocinac zaradjuje na svom zlocinu. Poremeceno zlocinacko drustvo koje to dozvoljava.

  • Lovac

    27. novembar 2017 | 13:14

    Tetovaža na čelu kazuje sve!

  • JA

    27. novembar 2017 | 18:15

    Sin original cale. Jos samo da "nabaci" isti friz, i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA