Prve vereničke fotografije princa Harija i Megan Markl: Glumica sa osmehom pokazivala verenički prsten (FOTO) (VIDEO)

Hari nije želeo da otkrije kako je zaprosio svoju voljenu, istakavši da će to ispričati drugi put, ali je naglasio da je bilo veoma romantično

  • 5

Ranije danas je objavljena vest da su se britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl verili. Par je kasnije pozirio fotoreporterima u bašti Kesington palate, za koju Hari kaže da je bila omiljeno mesto njegove majke. Princ Hari i Megan su bili veoma raspoložena i strpljivo su pozirali i odgovarali na pitanja novinara.

Princ Hari se verio sa poznatom glumicom: Na pomolu svadba veka na proleće

Foto: Tanjug / AP

Hari je rekao da je veoma srećan što se ženi i da je od prvog dana znao da je Megan "ona prava" devojka za njega.

Megan je sa osmehom pokazivala svoj verenički prsten, koji je dizajnirao upravo njen verenik, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Tanjug / AP

Prsten sadrži dva dijamanta iz lične kolekcije princeze Dajane. U sredini se nalazi dijamant iz Bocvane, zemlje koja za Harija ima posebno značenje, a koju je već posetio nekoliko puta.

Hari nije želeo da otkrije kako je zaprosio svoju voljenu, istakavši da će to ispričati drugi put, ali je naglasio da je bilo veoma romantično.

Foto: Tanjug / AP

Par će se pojaviti zajedno na nacionalnoj televiziji po prvi put večeras, kako bi govorili o svojoj veridbi i vezi koja traje već 16 meseci.

Foto: Tanjug / AP

Princ je zaprosio Megan ranije ovog meseca u Londonu. Kraljevski protokol nalaže da je Hari morao dozvolu da traži od svoje bake, kraljice Elizabete II, koja je paru dala svoj blagoslov.

Foto: Tanjug / AP

Kraljica je ovog meseca obeležila 70. godišnjicu braka sa princom Filipom. U svojoj izjavi kraljica je rekla da su ona i princ Filip oduševljeni zbog mladog para i da im žele svu sreću.

Foto: Tanjug / AP

Veliki broj turista i kraljevskih fanova se okupio jutros ispred Bakingamske palate.

Hari i Megan, koja već ima jedan brak iza sebe (razvela se 2013. godine), živeće u Notingham Kotidžu na zemljištu Kesington palate, odmah pored vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Foto: Tanjug / AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton istakli da su veoma srećni zbog Harija i Megan. Princ Čarls je istakao da je oduševljen i veoma srećan zbog mladog para.

Pre nego što je zaprosio Megan, Hari je za dozvolu pitao i njene roditelje, koji su se razveli kada je glumica imala šest godina.

Foto: Tanjug / AP

Par nije precizirao kada će se venčati. Pretpostavlja se da će sačekati da Vilijam i Kejt postanu roditelji po treći put, a to će se desiti u aprilu.

Verovatno će imati i crkveno venčanje pošto su i sa te strane dobili blagoslov, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Tanjug / AP

Megan bi mogla da postane princeza kada se uda ili bi samo mogla da dobije titulu vojvotkinje od Saseksa.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA