≫ 

Devojčica (3) preživela 11 dana u sibirskoj šumi punoj medveda i vukova (VIDEO)

Njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži, ali se tu izgubila

  • 6

Devojčica Karina Čikitova koja živi s majkom u Sibiru rešila je da pre svog četvrtog rođendana poseti oca koji živi u susednom selu. Kako je i ranije išla sama jer je to u susednom selu, niko se zbog toga nije brinuo. Međutim, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži, ali se tu izgubila.

Jana (14) je preživela sama šest dana u opasnoj sibirskoj šumi: Hrabra devojčica uspela je da izbegne divlje mačke i medvede (VIDEO)

U beskrajne sibirske šume čak i odrasli idu samo naoružani jer su pune vukova i medveda. A devojčica je sa sobom povela samo psa.

Njeni roditelji su bili izbezumljeni kad im je ćerka nestala i dali su se u potragu sa meštanima. Najgore od svega, temperature su noću padale ispod nule.

Tek nakon 11 dana njen pas se vratio u selo, a meštani su videvši ga pomislili na najgore. Međutim, pas je krenuo ponovo nazad, pa su odlučili da ga prate.

Printskrin: Dailymotion.com

Iznenadila ih je mala devojčica u visokoj travi, bila je dehidrirana i gladna, ali je preživela.

Spaslo ju je to što se 11 dana hranila šumskim plodovima i pila vodu iz potoka. Njen pas je svake noći grejao svojim krznom i branio je od vukova i medveda koji su tu prolazili, prenosi Atraktiva.in.

U njihovu čast, meštani su odlučili da naprave kip u rodnom selu male devojčice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA