≫ 

Mortus pijana Crnogorka zaspala u travi posle ludog dočeka u Budvi: Suknja joj se podigla, a deluje i kao da je uzjahala nekoga (FOTO)

Fejsbuk stranica "Podgorički vremplov" objavila je fotografiju mortus pijane devojke

  • 27

Doček Nove godine povod je mnogima da popiju po koju čašicu, ali ima i onih koji u tome preteraju, pa završe kao ova devojka u Budvi.

Nerealni trend se širi među malim "đetićima": Crnogorac video da drugi čisti cipele novčanicom od 50 evra, pa je uzeo onu od 500!

Fejsbuk stranica "Podgorički vremplov" objavila je fotografiju mortus pijane devojke koja je oko pola pet ujutru ležala u travi u jednom parku u Budvi.

Na fotografiji deluje kao da devojka leži sa nekim u travi.

Pored datuma i vremena kada je fotografija uslikana, "Podgorički vremplov" napisao je i da je tada u Budvi bila svega nula stepeni, ali to devojci u kratkoj suknji sa dovoljno alkohola u krvi nije smetalo.

Ipak, mnogi su u komentarima osudili sve prozivke na račun devojke, pokazali razumevanje, ali i pozvali sve koji nalete na sličnu scenu, ipak pomognu onom ko je u nevolji.

Pogledajte fotografiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja to tako

    3. januar 2018 | 11:23

    Jace bi bilo da su joj pomogli da se ne razboli devojka od zime, svima moze da se desi, a nekima je lakse ismejavati se, ovo nije lepo

  • Čaruge

    3. januar 2018 | 13:29

    Nekada su devojke kuvale kao mama, a danas piju kao tata. 😂

  • Zis

    3. januar 2018 | 13:18

    U bre i Crnogorke se odale elkoholu ,sta uradi Evropa ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA