≫ 

Ovako izgleda neizdrž: Putnik je hteo da avion što pre poleti, a kada više nije mogao da čeka, izašao je PREKO KRILA (VIDEO)

Jedan putnik aviokompanije Rajaner demonstrativno je napustio avion koji se predugo zadržao na pisti čekajući na dozvolu za poletanje

  • 0

Putnik Rajanera je nakon serije razgovora sa stjuardesama procenio da još neće krenuti na put, te je ljutito otvorio vrata za hitne slučajeve i opušteno se popeo na jedno krilo aviona na koje je potom seo.

Nakon što je odbio da siđe sa krila, Raja Mistrija je uhapsila lokalna policija, dok je u isto vreme gledala ostale putnike kako se grohotom smeju u avionu gledajući incident.

Ispostavilo se da je pomenuti Poljak astmatičar koji godinama unazad ima problem i sa klaustrofobijom, što je i rekao stjuardesama pre napuštanja aviona, ali ga one nisu ozbiljno shvatale.

Foto: Tanjug/AP

Neobičan slučaj dogodio se u Malagi u kojoj je stariji Poljak bio na odmoru, a čekao je na let za svoju zemlju. Ovo nije prvi put da se desio incident ovakve prirode u Rajaneru.

Pre 12 godina, putnik u Madridu preskočio je most koji vodi u drugi deo aerodroma kako bi se mimo procedure ulaska u avion ukrcao u jedan za Gran Kanariju.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA