Naručila je farmerke preko interneta. Probala ih je, a onda je zavukla ruku u džep i zgrozila se kad je videla šta je u njemu (FOTO)

Kako to obično biva, nakon što je njena priča izašla u javnost, "Nordstrom" se izvinio i ponudio joj zamenu

  • 3

Medicinska sestra Kristin Evans naručila je sa internet stranice "Nordstrom" farmerke marke "Not Your Daughters Jeans", a iako su pantalone izgledale savršeno, u džepu ju je dočekalo gnusno iznenađenje.

Kako te nije sramota da se s detetom u naručju tako oblačiš: Mlada majka napadnuta zbog ove odeće, da li je muškarac u pravu? (FOTO)

U džepu farmerki koje je platila oko 100 evra pronašla je tange i to nošene.

Javila se službi za korisnike, ali oni se nikad nisu javili njoj. Na kraju je odlučila na Tviteru objavi šta se dogodilo.

- Nakon mnogo godina odanosti vašoj kompaniji, šokirana sam izostankom korisničke podrške nakon što sam dobila farmerke "Not Your Daughters Jeans" sa prljavim i nošenim tangama u prednjem džepu. Zvala sam korisničku službu i nisam dobila odgovor adekvatan standardima kompanije - napisala im je na Tviteru, prenosi Index.

Dodala je da je, kao medicinsku sestru, zabrinjava opasnost za zdravlje koju prljavi veš predstavlja.

Kako to obično biva, nakon što je njena priča izašla u javnost, "Nordstrom" se izvinio i ponudio joj zamenu, pa objavili kako istražuju što se dogodilo.

Inače, Kristin je dosad često naručivala sa "Nordstroma" i nije imala ovakvih problema.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA