≫ 

PLAKALE, VRIŠTALE, BACALE MU SE PRED NOGE I U NESVEST: Ovako izgleda kad pored žena prođe Kim Džong Un (FOTO)

Vođa Severne Koreje poželeo da vidi kako izgleda novi trening centar, a osećao se kao rok pevač

  • 15

Muzičke i zvezde Holivuda, pomerite se u stranu - titulu najvećeg idola planete ipak nosi jedan vođa. Lider Severne Koreje Kim Džong Un doživeo je od naroda takvo divljenje, radost i sreću da bi mu na tome mogle pozavideti sve kolege.

Brzo plane i mrzi da gubi, kada je ljut - ne razmišlja o posledicama: Kim Džong Un je pohađao elitnu školu u Evropi, a ovakav je bio kao dete (FOTO) (VIDEO)

Kim je posetio renovirani Učiteljski trening centar u Pjongjangu koji je bio krcat studentima i zaposlenima koji su se načičkali u holu.

Stotine devojaka u publici od sveg srca su aplaudirale Kimu dok je prolazio trening centrom, a neke od njih su vrištale i plakale od sreće dok im se šmekerski osmehivao.

Foto: Profimedia

Kim je u društvu čuvenih saradnika iz državnog vrha (koji večito hvataju njegove reči i prenose ih u sveščice) bacio pogled na bazen u kome su trenirale reprezentativke Severne Koreje.

Potom je obišao slušaonice i administraciju (pregledajući čak i kvalitet stolova) a onda je prisustvovao jednom predavanju.

Fotografije lidera Severne Koreje objavljene su istog časa kada je američki državni sekretar Reks Tilerson upozorio svoju zemlju na opasnost udara iz Pjongjanga.

Foto: Profimedia

Koliko Korejci obožavaju svog vođu najbolje govori podatak da navodno "gutaju" sve što im režim servira, pa čak i to da Kim može da kontroliše vreme i prirodu.

Domaće agencije objavile su nedavno sliku na kojoj se vidi kako Kim Džong Un stoji na vrhu planine Pektu u lakovanim cipelama.

Foto: Profimedia

- Ovo je bio lep i sunčan dan 'bez presedana'. Za njega je zaslužan naš komandant koji kontroliše prirodu - objavila je agencija KCNA.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA