Najbizarniji poljubac Trampa sa ćerkom Ivankom do sada, i to pred kamerama (FOTO) (VIDEO)

Tramp je svoju ćerku postavio za savetnicu u Beloj kući

  • 7

Predsednik SAD Donald Tramp je poznat po tome što je u javnosti na neprimeren način govorio o izgledu svoje ćerke Ivanke. Juče je ponovo podigao prašinu kada ju je skoro poljubio u usta, bar se tako dalo videti na fotografijama.

Tajne govora tela Trampa i njegove ćerke Ivanke: Za njihov odnos mnogi kažu da je bizaran, a evo šta se krije iza svake grimase (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Otac i ćerka su pričali sa pristalicama u kompaniji H&K Equipment, dobavljača opreme iz Pensilvanije. Tramp je posetio fabriku i razgovarao je sa zaposlenima o novom poreskom planu.

Fotografi nisu propustili priliku da ovekoveče ovu posetu, ali i interakciju između Ivanke i Trampa. Nakon što se Ivanka predstavila i zahvalila svima na pozivu, Tramp je prišao svojoj ćerki i krenuo je da je poljubi.

Foto: Tanjug/AP

Na fotografijama koje su tom prilikom uslikane se izgleda kao da je krenuo da je poljubi u usta, ali se na snimku ipak jasno vidi da ju je poljubio u obraz.

Tramp je svoju ćerku postavio za savetnicu u Beloj kući. Na sličnoj poziciji se nalazi i njen suprug Džerad Kušner.

Predsednik SAD je o svojoj ćerki u prošlosti govorio na neprimeren način. Kada je 2005. godine davao intervju za Rolling Stone za Ivanku je rekao da je prava lepotica i da bi bio sa njom da mu nije ćerka i da nije srećno oženjen.

Foto: Tanjug/AP

Tokom 2006. godine se ponovila slična izjava kada je u emisiji "The View” rekao da bi se zabavljao sa Ivankom da mu nije ćerka.

Porno zvezda Stormi Danijels tvrdi da kada je imala seks sa Trampom 2006. godine, da ju je on stalno upoređivao sa svojom ćerkom.

Otac i ćerka su pričali sa pristalicama u kompaniji H&K Equipment, dobavljača opreme iz Pensilvanije. Tramp je posetio fabriku i razgovarao je sa zaposlenima o novom poreskom planu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • HaHa

    19. januar 2018 | 22:33

    Koja bre usta,obraz.

  • Čika Jova

    19. januar 2018 | 18:40

    Nastrano, mada su oni naučili da se sa svima ljube u usta. Valjda tako od rođenja stiču imunitet.

  • Тодорић

    20. januar 2018 | 10:24

    Он воли своју ћерку и поносан је на њу,и то јавно показује. Да ли ви можете да будете толико поносни и пуни љубави за ваше ћерке?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA