Hteo je da započne tuču, saterao ga je u čošak, a nije bio ni svestan da je to MMA borac. Posle 3 sekunde je jeo prašinu s poda (VIDEO)

Momak s kačketom nije znao šta ga je snašlo

  • 3

Jedan siledžija je dobio svoje kada je pokušao da započne tuču sa muškarcem koji je MMA borac. Sve je snimilo nebrojeno posmatrača kako bi siledžija imao da pogleda snimak, da mu ne bi palo na pamet sledeći put tako nešto, piše Miror.

UBIO BOGA U NJEMU: Lopov hteo da ukrade kola, ali je onda naišao MMA borac! (VIDEO)

Na snimku se vidi muškarac u beloj majici i plavom kačketu kako se približava žrtvi. Posmatrači počinju da se okupljaju i hodaju iza njega, dok se on približava muškarcu u kariranoj košulji. Žrtva se povlači unazad sve dok više nema gde. Čuje se komentar iz publike: "Nemaš više gde da se povlačiš!", drugim rečima stani i bori se. I ovaj je to i uradio.

Momak s kačketom nije znao šta ga je snašlo. Šepurio se, pun samopouzdanja, jer nije znao protiv koga se bori.

Nije zabeleženo gde se incident dogodio, ali veruje se da je negde u SAD. Gomila počinje da navija, a ponekima je izgleda bilo žao tipa koji je želeo da započne tuču. Neki su se umešali, razdvajajući ih, jer je momak u beloj majici, počeo da krvari.

Pogledajte video:

Pogledajte naš intervju sa budućim MMA šampionom, Duškom Todorovićem:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA