Zbog ovog profesora iz Holandije svaka žena obožava matematiku: Izgleda kao agent 007, a tako se i ponaša (FOTO)

Postao je popularan na internetu tako što se njime nedavno pohvalila jedna od njegovih učenica na sajtu boredpanda.com

  • 3

Robert Ligtvoet (28) profesor matematike iz Holandije, osim što dobro predaje, veoma je privlačan i harizmatičan. Postao je popularan na internetu tako što se njime nedavno pohvalila jedna od njegovih učenica na sajtu boredpanda.com.

On je najseksi profesor matematike na svetu: Njegov čas nijedna devojka ne propušta (FOTO) (VIDEO)

Robert je nakon što je završio fakultet za matematičke finansije, odlučio prvo da putuje.

- Otišao sam na putovanje Australijom, Novim Zelandom i južnoazijskim državama koje je trajalo 17 meseci. Tokom putovanja naučio sam mnogo o sebi, pa sam odlučio da se posvetim profesorskom poslu kada se vratim u Holandiju. Volim da predajem i volim matematiku, pa sam odlučio da ću biti srećniji kao profesor, nego kao radnik u finansijskom sektoru - rekao je Robert.

Pored matematike, putovanja i avantura, Robert se bavi modom i zaljubljenik je u odela, prenosi avaz.ba.

- Otkad sam odgledao "Kako sam upoznao tvoju majku" postao sam opčinjen odelima, pa sam došao na ideju da ih nosim na za to neobičnim mestima - kaže on.

On je zaštitno lice jednog brenda i odgovorno lice za njihov marketing, a osim njegovih učenika, obožavaju ga devojke širom sveta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dudule

    5. februar 2018 | 08:34

    Zavrsio fakultet i otisao na putovanje od 17 mjeseci, ovo zvuci kao iz nekog naucno_fantasticnog filma...kod nas kad zavrsis fakultet prvo odes da se prijavis na biro a u dzepu tesko da imas i 100 dinara za bus pa odes pjeske do biroa ...

  • slobodanka

    5. februar 2018 | 13:43

    Moj zemljak bre :) Holandjani su zadovoljni zivotom koji imaju! Nisu nafurani i neutrkavaju se koliko ce nekretnina da kupe :)Daju vise na zdrav zivot i putovanja. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA