Melanija posetila dečiju bolnicu, a zbog odevne kombinacije morala je da bude veoma oprezna: Nije smela da napravi nijedan pogrešan potez (FOTO) (VIDEO)

Melanije je deci donela poklone povodom predstojećeg Dana zaljubljenih, zajedno sa ilustracijama Bele kuće i bojankama

  • 13

Prva dama SAD Melanija Tramp posetila je dečiju bolnicu u Sinsinatiju, prenosi Dejli Mejl. Priliku za ovu aktivnost je iskoristila prilikom putovanja svog supruga predsednika Donalda Trampa u američku saveznu državu Ohajo.

Melanijin balkanski inat, ponovo: Uradila je nešto što nije nijedna prva dama u istoriji, a skrivena poruka belog odela je novi udarac za Trampa (FOTO) (VIDEO)

Njoj su se prilikom posete dečijoj bolnici pridružile savetnica Kelien Konvej i Džejn Portman, žena republikanskog senatora u državi Ohajo.

Foto: Tanjug/AP

Ovom posetom Medicinskom dečijem centru u Sinsinatiju, Melanija je spojila dve oblasti koje su predmet njenog interesovanja: poboljšanje zdravlja dece i borba da se pomogne onima koji su rođeni zavisni od droge.

Foto: Tanjug/AP

Ona je među prvima pokrenula temu o sindromu neonatalne abstinencije, kako se i naziva problem kada su bebe izložene drogama još dok su u majčinoj utrobi.

Melanije je deci donela poklone povodom predstojećeg Dana zaljubljenih, zajedno sa ilustracijama Bele kuće i bojankama.

Foto: Tanjug/AP

Potom je izvesno vreme provela u igri sa najmlađim pacijentima ove ustanove.

CNN je objavio da joj je prišla devojčica koja joj je zatražila da je uzme u naručje, što je prva dama bez pogovora uradila.

Foto: Tanjug/AP

Prva dama se nakon posete zahvalila bolnici i rekla da im je zahvalna na istraživanjima koje rade i što brinu o svojim pacijentima, prenosi Dejli Mejl.

- Deca će uvek biti moj prioritet i cenim priliku što sam mogla da posetim ovu decu danas i da budem svedok njihove snage i duha - rekla je ona.

Foto: Tanjug/AP

Melanija je i ranije u dve odvojene prilike posetila dečije bolnice. Jednu u Vašingtonu pre Božića, a drugu u Parizu, prilikom Trampovog putovanja u Francusku, povodom Dana pada Bastilje.

NE ŽELI DA DRŽI RUKU SVOG SUPRUGA U JAVNOSTI

Melanija Tramp još jednom je javnosti (ne)svesno pokazala da ne želi da drži ruku svog supruga i predsednika SAD Donalda Trampa, a oko kamere zabeležilo je kako ga je odbila.

Foto: Tanjug/AP

Prilikom posete Ohaju, kamera je snimila kako Donald pokušava da je uhvati za ruku, koju je ona vešto krila ispod širokog žutog kaputa. U jednom trenutku se vidi kako je Donald posegnuo da je uhvati za ruku, a ona se vešto izmigoljila.

Tviter je goreo zbog ovog snimka, a korisnici su podsetili da je pre nekoliko dana prilikom posete Floridi uradila isto to.

- Sad mi je jasno zašto Melanija nosi kaput samo prebačen preko ramena. Pa da Tramp ne bi mogao da je uhvati za ruku - napisao je jedan korisnik Tvitera, a drugi uzvratio:

- Melanija prosto ne želi ovog čoveka da drži za ruku (ko može da je krivi). To je jasno i nije se prvi put desilo. Uhvaćena je u klopku... osoba koja se uda za novac, obično "zaradi svaku paru".

Foto: Tanjug/AP

ODLIČNA MODNA KOMBINACIJA

Melanija Tramp je ponovo pokazala da se i uz pomoć jednostavnih odevnih komada može dobiti efektna kombinacija ako se poigramo sa bojama, materijalima i uzorcima.

Foto: Tanjug/AP

Prva dama SAD-a je za put u Ohajo odabrala kombinaciju u svom prepoznatljivom elegantnom stilu. Kožnu suknju boje konjaka spojila je sa žutim rolka džemperom i dugim kaputom u istoj boji, a kompletno izdanje podigla je salonkama sa leopardovim printom.

Foto: Tanjug/AP

Osim kaputa i pulovera u zaista upečatljivoj boji, pažnju je plenila njena kožna suknja. Neuobičajno je to da prva dama odabere takvu kombinaciju, ali Melanija od prvog dana boravka u Beloj kući pomera modne granice za svoje naslednice.

Model sa visokim šlicem na prednjoj strani može biti poprilično riskantan, pogotovo prilikom sedenja kada se suknja povlači prema gore, pa Melanija ne sme sebi da dozvoli nijedan trenutak nepažnje, prenosi zadovoljna.dnevnik.hr.

Foto: Tanjug/AP

Malu nezgodu sa suknjom imala je prošle godine uoči odlaska na svoje prvo veliko zvanično putovanje. Tada joj je uski model koji je dizajnirao Herve Pierre stvarao probleme prilikom ulaska u avion, ali prva dama spretno ih je savladala.

Foto: Tanjug/AP

Osim na uske suknje, navikla je i na visoke šliceve koje uvek pažljivo drži pod kontrolom pa joj se još nikada nije dogodio neprijatan modni trenutak.

Foto: Tanjug/AP

Pogledajte snimke:

VIDEO: Godinu dana Trampove vladavine

Daljinac

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DM

    6. februar 2018 | 18:48

    Sve joj lepo stoji,metak od ribe

  • Dusanka

    6. februar 2018 | 19:07

    Za koje se zdravstvo dece ona bori ?!Milioni dece su bez socijalne zaste ,milioni dece zive kao beskucnici sirom Amerike !Ne bori se ona za narod, vec zivi u lukzuzu i nije je briga ,ni za Ameriku ili Srbe !Pa kad imas pare i sminkere i frizere i od nakaza moze da bude lepa ! Pa da se ona bori za Americku decu ,prvo bi naucila engleski jezik da moze da razgovara sa njima ?

  • Dusanka

    6. februar 2018 | 19:16

    Koje poklone je odnela deci !?Verovatno u vrednosti 1 $ .Kao sto je nastradalom narodu od tornada bacala virsle sa senfom i maramice (naravno jedna virsla u hlebu)!Jad i beda od papira za bojenje koje je dala deco .Ko se jos stidi u danasnje vreme a najmanje on i ona !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA