Prodali sve kako bi krenuli na put oko sveta: Posle samo 20 minuta avanture desilo im se ono što nisu zamišljali ni u najluđim snovima (VIDEO)

Sigurno je da ovaj put neće nikada zaboraviti

  • 5

Tener Broadvel (26) i Niki Volš (24) iz Kolorada odlučili su da ostvare svoj životni san i krenu brodom na put oko sveta. Prodali su skoro sve što su imali kako bi kupili brod kojim će krenuti u avanturu.

Međutim, iako će im ova avantura ostati zauvek u pamćenju, tako će biti iz sasvim neočekivanih razloga.

Zgodna Kristina obilazi svet, javila nam se sa Kariba: Upravlja jahtom, svaki dan joj je kao iz snova i ne namerava da se zaustavi (FOTO)

Posle samo dva dana plovidbe, udarili su u nepoznati objekat i sve su izgubili za 20 minuta. Brod je potonuo blizu Tampe. Tener i Niki su bili primorani da napuste brod, a ostalo im je svega 90 dolara. Srećom, uspeli su da spasu i njihovog psa Remija.

Sada nemaju ni posao, ni ušteđevinu niti znaju gde će da žive, a da bi se brod uopšte izvukao iz vode potrebno je da skupe oko 10.000 dolara. Inače, plovilo uopšte nije bilo osigurano.

Ipak, kažu da ne odustaju i da bi u skorijoj budućnosti želeli da se ponovo nađu na moru.

- Ne možemo tek tako da odustanemo od našeg sna - rekla je Niki.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA