≫ 

Porodici se smučila kirija, pa su rešili da naprave kućicu od 16 kvadrata: Žive lepše i jeftinije nego ikad, a sele se kad god požele (VIDEO)

Za potpuno opremanje uložili su 4.600 američkih dolara i po principu "uradi sam" napravili mikro kuću u kojoj je svaki centimetar i više nego dobro iskorišćen

  • 6

Jedna tročlana beloruska porodica sa psom živi u modernoj maloj kući od 16 kvadrata koju su sami napravili, a ideju su dobili kad su shvatili da će im troškovi izgradnje biti manji od godišnje stanarine.

Drvene kuće postaju pravi hit u Srbiji: Kvalitetne i jeftine od samo 150 evra po kvadratu, a svaka je kao iz bajke (FOTO)

Za potpuno opremanje uložili su 4.600 američkih dolara (3.700 evra) i po principu "uradi sam" napravili mikro kuću u kojoj je svaki centimetar i više nego dobro iskorišćen. Na takvu ideju nisu se teško odlučili, jer su do tada mesečno izdvajali nešto više od 500 dolara za iznajmljivanje stana u Minsku.

U kućicu su stali i kupatilo i kuhinja i dnevna soba, a čak i je veš mašina našla svoj kutak. Za grejanje koriste prirodni gas i struju.

Super stvar je što sada svoju kuću mogu da presele bilo gde, dokle god imaju dozvolu saobraćajne policije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • lepo

    20. februar 2018 | 00:05

    za srecu malo treba

  • todor

    20. februar 2018 | 08:00

    evo ideje za rešavanje problema stambenog pitanja mladih bračnih parova koji bi da se osamostale i sami kroje svoju sudbinu. Država i posebno lokalne samouprave organizuje površinu sa 30 do 50 placeva od po 2-3 ara sa potrebnom infrastrukturom i pomogne pozajmicom do desetak hiljada evra. to je sa ovim načinom gradnje sigurno još desetak kvadrata više. gomile mladih ljudi željnih zajedničkog života i zasnivanja porodice sada razmišlja o odlasku iz svoje zemlje zato što imaju osećaj da niko ne misli na njih.

  • Grunf

    20. februar 2018 | 05:43

    Još dečica. Bog da vas vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA