Hoteli u Rovinju traže 2.700 radnika: Uz dobru platu nude i dva topla obroka, smeštaj, naknadu za prevoz i dodatke na platu

Najbolji kandidati imaće priliku da rade i u novom hotelu Grand Park Hotel Rovinj čije se otvaranje očekuje u ovoj godini

  • 6

Turistička kompanija Maistra objavila je danas da traži radnike za rad u rovinjskim hotelima, napominjući da će ove godine biti zaposleno ukupno 2.700 radnika.

Traže se radnici na Severnom i Južnom polu: Ne trebaju im naučnici već "obična" zanimanja, a ovo su uslovi!

Dan otvorenih intervjua biće održan 28. februara od 11 do 18 časova u hotelu Lone u Rovinju, a svi zainteresovani mogu da dođu i imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima Maistre, ali  i da ostave svoju radnu bografiju.

Kako navode iz Maistre, Dan otvorenih intervjua je prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Potencijalni radnici će tako, iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja, dobiti sve potrebne informacije vezane za uslove i način rada na određenom radnom mestu - recepcija, kuhinja, restoran, animacija itd.

YouTube/ Printskrin

Kandidatima koji prođu selekciju i postanu deo Maistrinog tima, pruža se mogućnost rada tokom cele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic.

Najbolji od njih, imaće priliku da rade i u novom hotelu Grand Park Hotel Rovinj čije se otvaranje očekuje u ovoj godini, navodi se u saopštenju.

Kako navode iz kompanije, ove godine će biti zaposleno 2.700 radnika, što je 200 dodatnih radnih mesta u odnosu na prošlu godinu. Veći broj zaposlenih u stopu prati sve veći obim posla u predsezoni, ali i potrebu za zapošljavanjem novih radnika u novom Grand Park Hotelu Rovinj, ističu iz Maistre.

Napominju da, iako najveći broj radnika dolazi iz Istre, Maistra organizuje i plaća smeštaj svim zaposlenima kojima je to potrebno.

Takođe, zaposleni imaju pravo na dva topla obroka, naknadu za prevoz na posao, a isplaćuju se i dodaci na platu, odnosno regres za godišnji odmor, božićni dodatak, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.

(Telegraf.rs/Hina)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Johan

    21. februar 2018 | 14:48

    Retko koga oni mogu da privuku da radi kod njih, možda jedan broj Bosanaca i Albanaca a što bi neko i radio u zemljama Eu koje su siromašne

  • Pera

    21. februar 2018 | 20:13

    Rovinj je mnogo lep grad ljudi prijatni druzeljubivi znam jer sam tamo radio cetiri sezone kao konobar lepo se proveo i lepo zaradio nema razloga za negativne komentare..

  • Cika Velja

    21. februar 2018 | 14:41

    Pa najbolje je onda traziti radnu dozvolu...pa zivis na moru?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA