≫ 

Američke studentkinje su sad stvarno preterale: Novi trend ispijanja alkohola na prolećnom raspustu sada uključuje i guze?!

Društvene mreže prepune su fotografija i videa sa haštagom #springbreak

  • 15

Famozni američki "Spring Break" (prolećni raspust) ovih dana je na vrhuncu, a da su žurke zaista onakve kao što smo videli iz brojnih filmova i serija, dokazuju i snimci koji se pojavljuju na Instagramu.

Otkrivena mračna tajna tehnoloških moćnika u Silicijumskoj dolini: Orgijanje, droga i otvoreni brakovi su tamo svakodnevica

Društvene mreže prepune su fotografija i videa sa haštagom #springbreak, a jedan od trendova sa tih zabava pokazuje koliko su divlje.

"Butt Luge" uključuje ispijanje alkohola koristeći guze devojaka kao tobogan, a najgora stvar kod njega je da je već postao tradicija.

 
Day 1 Spring Break: Booty luge Day 2 Spring Break: Pink Eye #VivaLaSpringBreakA post shared by Barstool Sports (@barstoolsports) on

- Spring Break dan 1: Butt Luge. Spring Break dan 2: konjuktivitis - stoji u opisu snimka koji se pre dva dana pojavio na Instagramu.

Pre nego što su domišljati američki studenti koji žive za prolećne praznike počeli da koriste guze kao tobogan za alkohol, za istu stvari koristili su i grudi.

Plaže oko Orlanda i Paname ovih dana biće prepune studenata, od kojih će se mnogi od njih, s obzirom na to da je zakonska starost za konzumiranje alkohola u Americi 21 godina, prvi put naći slobodni i radiće šta požele.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA