Hrvatica čiji je otac ostao invalid u ratu se zaljubila u Srbina. Došao je dan slave i pozvao je njenu familiju u Beograd. Ovaj dan nikad neće zaboraviti

Njen otac, koji je učestvovao u ratu devedestih i koji je tada ostao invalid, nije imao komentar na njeno priznanje

  • 13

Da ljubav ne poznaje granice poznato je odavno i o tome gotovo da niko i ne priča, ali kad se jedna takva priča desi na Balkanu, između dvoje mladih iz Srbije i Hrvatske, javnost se i te kako probudi. Srećom, samo lepim komentarima.

Nedavno je na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju" podeljena fotografija ispovesti mlade Hrvatice, koja je oduševila mnoge na ovoj društvenoj mreži.

>>>"Visina utiče na ljubavni život": Uroš, Lazar i Nikola otkrili su kako je to biti nizak muškarac i koliko uspeha imaju kod žena

Kako kaže ova devojka, iako nikada nije planirala, zaljubila se u momka iz Beograda. Njen otac, koji je učestvovao u ratu devedestih i koji je tada ostao invalid, nije imao komentar na njeno priznanje.

Onda je došlo vreme slava i momak ju je pozvao da sa porodicom dođe u Beograd. Nije očekivala da će njeni pristati, pa se spakovala i spremila da na put krene sama. Ipak, iznenađenje je usledilo ujutro, na dan polaska, kada ju je porodica sačekala spremna za put. Odlučili su da zajedno dođu u Beograd.

Stigli su u Beograd, a onda se nije znalo ko se više iznenadio, da li njen momak, ili njegov otac. Kako je napisala ova devojka, bio je to najlepši dan u njenom životu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lijepa li si

    12. mart 2018 | 14:36

    Sretno!I da dozive zlatni pir u ljubavi i slozi,sa puno unuka i praunuka.

  • Milan

    12. mart 2018 | 15:41

    Deco neka vam je srecno i bericetno,ljubav nezna za granice

  • Darinka Sestra brata jako voli,a ne znam za obratno.

    12. mart 2018 | 12:34

    Živjela vam ljubav i nek'vas Bog i sreća prate (puno mališana vam želim)moj blagoslov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA