Hrvatske sestre Kardašijan uživaju u luksuzu: Ćerke trenera Dinama iz Zagreba uvek su u centru pažnje (FOTO)

One su mlade i lepe, vole skupe stvari i uživaju u luksuzu, a tamošnji mediji su ih prozvali hrvatskim sestrama Kardašijan

  • 5

Lana (24) i Laura (21) Jurčević ćerke su nekadašnjeg fudbalera Nikole Jurčevića (51), koji se sada nalazi na klupi Dinama iz Zagreba.

Hrvati izumiru brže od Srba, ali niko ne nestaje brže sa zemlje kao Japanci (TABELA)

Dve sestre oduvek su imale pažnju u medijima, a to se pojačalo dolaskom njihovog oca na čelo fudbalskog klupa. Naime, Lana i Laura važe za hrvatsku verziju sestara Kardašijan.

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Lana je nedavno diplomirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta i u vezi je sa sinom jednog od najbogatijih Hrvata Emilom Tedešijem, sinom predsednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantik Grupe.

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Kako pišu hrvatski mediji, oni su u vezi dve godine, a za to se saznalo preko fotografija koje su objavljivali na Instagramu.

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Mlađa ćerka Laura studira u Londonu. Za nju se pričalo da je u vezi s Leom Bilićem, mlađim sinom nekadašnjeg fudbalera Slavena Bilića.

Iako vezu nikada nisu potvrdili, često su viđeni zajedno, a proslavili su i njen 21. rođendan u Londonu.

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Naime, prijatelji i fudbalski saradnici Slaven Bilić i Nikola Jurčević, zajedno su radili u Engleskoj pa ne čudi da su njihova deca postala tako bliska. Laura i Leo su vršnjaci i zajedno izlaze u poznate klubove, odlaze na koncerte, a svoja druženja ne kriju ni na Instagramu.

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Po njihovim profilima na društvenim mrežama zaključuje se da Lana i Laura vole da izlaze, uživaju u skupocenim i brendiranim stvarima, putovanjima, a često poziraju i svojim ocem.

Devojke često putuju, a kada nisu u Zagrebu, najčešće su u Londonu, Parizu ili Dubaiju

Foto: Printskrin Instagram/ jurcevicnikola

Na svakoj fotografiji su besprekorno doterane, sa skupocenom torbicom pod rukom, pa su tako sestre obožavateljke modnih brendova Guči, Hermes, Šanel, Luj Viton, čija cena iznosi po nekoliko hiljada evra.

Porodica Jurčević voli egzotične zemlje i skupe destinacije, a pažnju javnosti posebno je privuklo porodično letovanje na Ibicu, gde su roditelji Nikola i Sandra proslavili 25 godina braka.

Odseli su u luksuznom hotelu "Hacienda Na Xamena", gde jedno noćenje iznosi nekoliko hiljada evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA