≫ 

Putin je ubacio svoj listić, nosio je kravatu koja ima moćno značenje. Ali tu je još jedna skrivena poruka, i to na prstu (FOTO) (VIDEO)

Putin je tradicionalno došao na biračko mesto 2.151, koje se nalazi u Ruskoj akademiji nauka

  • 10

Predsednik Rusije Vladimir Putin je glasao na izborima, sve vreme je imao osmeh na licu, a njegovo tamno odelo krasila je tamno crvena kravata koja predstavlja moć i strast.

(BLOG UŽIVO) Predsednički izbori u Rusiji: Putin je upravo dao svoj glas, a protiv ovih kandidata se bori za čelo države (FOTO) (VIDEO)

Poznavaoci značenja boja kažu da nije slučajnost da političari često nose kravate crvenih tonova, upotpunjene svetlim košuljama i tamnim odelima.

- Crveno predstavlja moć i strast - tvrdio je analitičar trendova Mark Vudman i dodao da ni ton crvene boje nije zanemariv, pri analizi izbora koji su takođe bili važni za svetsku špolitiku.

Foto: Tanjug/AP

Crvena kravata simbolizuju dominantnost, strast i senzualnost. Nose je hrabre osobe, grlate i one koje imaju snažnu ličnost.

Obično su takvi muškarci uspešni i u centru pažnje. Oni su predvodnici, jer imaju veliki ego. Žive punim plućima i uvek dobijaju ono što žele.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, pored ove skrivene poruke, na društvenim mrežama su mnogi protivnici Putinove vladavine, ali i njegovi fanatici najviše obratili pažnju na jednu fotografiju sa glasanja. Radi se o momentu u kom je Vladimir Putin na glasanju spontano obrisao ugao svojih usana, ali naravno, tviteraši u ostali uticajni korisnici društvenih mreža su prvo primetili da se radi o srednjem prstu.

"Da li Putin hoće nešto da poruči o rezultatima izbora srednjim prstom i šansama za pobedu?", "Putin vam pokazuje ko pobeđuje danas", "Brate, Putine, samo im pokaži", piše u komentarima ispod slike.

Inače, Putin je tradicionalno došao na biračko mesto 2.151, koje se nalazi u Ruskoj akademiji nauka.

On je tom prilikom izjavio da će smatrati uspešnom svaki procenat glasova koji mu omogućava obavljanje predsedničke dužnosti, prenela je agencija Tas s.

Foto: Tanjug/AP

On je došao do članova izborne komisije, pokazao svoj pasoš, dobio glasački listić i otišao do kabine za glasanje. Predsednik države redovno glasa na ovom glasačkom mestu.

- Siguran sam da je program koji ja predlažem za zemlju pravi - istakao je Putin.

U Rusiji se danas održavaju predsednički izbori, na kojima apsolutno najveće izglede za pobedu ima Putin. On, prema anketama, uživa podršku oko 80 odsto građana - što bi mu lako moglo doneti još jedan šestogodišnji mandat.

Putin, koji je prvi put izabran za predsednika 2000. godine, u ovogodišnjoj trci za najvišu državnu funkciju u Rusiji učestvuje kao nezavisni kandidat.

VIDEO: Putin roni u zaleđenom jezeru za Bogojavljenje

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Darinka Sestra brata jako voli,a ne znam za obratno.

    18. mart 2018 | 10:18

    Da sam Ruskinja Putin bi dobio moj glas,a i moje porodice Putinu puno sreće.... živio!!!

  • Pedja

    18. mart 2018 | 10:01

    Najbolji drzavnik svih vremena

  • Mili

    18. mart 2018 | 12:19

    Poruka glasi :ja sam prvi u Rusiji ! A Rusija je prva u svetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA