Imaju istu manu i identične oči različite boje: Dečak i maca su toliko slični, da se cela Amerika udružila da im pomogne da ostvare veliku želju (FOTO)

Oboje su rođeni sa rascepom usne i oboje imaju heterohromiju, što znači da oboje imaju po jedno plavo i zeleno oko

  • 2

Ovo su Mejden i Valentina. Mejden je sedmogodišnji dečak iz Oklahome, a Valentina je mače iz Minesote. Toliko su slični da njegova porodica želi da usvoji Valentinu. Na internetu je pokrenuta akcija skupljanja novca, kako bi se pokrili troškovi transporta mačke iz Minesote u Oklahomu.

Čini se da Mejden i Valentina imaju toliko toga zajedničkog. Oboje su rođeni sa rascepom usne i oboje imaju heterohromiju, što znači da oboje imaju po jedno plavo i zeleno oko. To je toliko redak slučaj, da se retko mogu naći dva bića sa istim osobenostima.

>>>Kada ga je dovela kući, bio je slatko mače. Sada je najduža mačka na svetu i težak je 14 kg (FOTO) (VIDEO)

Mejdenova porodca ističe da su dečaka maltretirali u školi, ali prisustvo Valentine u njihovom domu pokazaće mu da uvek ima pravog prijatelja.

Porodica želi da ovoj mački pruži lep život i njihova molba za usvajanje je odobrena, ali sami moraju da se pobrinu za transport.

Zbog toga je njihova prijateljica na internetu pokrenula akciju skupljanja novca, kako bi porodica mogla da otputuje u Minesotu i bezbedno dovede mače u svoj dom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mara

    20. mart 2018 | 21:32

    Srecno da svi uzivate u zivotu❤❤

  • Vanja

    20. mart 2018 | 21:31

    Bas su prelepi i neobicni. Moze li se naci nacina da se deci objasne razlicitosti i da mirno mogu pohadjati skolu i druga mesta bez problema ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA