≫ 

TOPE SNEG: Lepe Ruskinje se skinule u bikinije uprkos zimi i stale na skije kako bi oborile svetski rekord (FOTO) (VIDEO)

Prošle godine sibirsko odmaralište Šeregeš pokušalo je da obori taj rekord i uđe u Rusku knjigu rekorda sa 1.498 skijaša i snoubordera, ali nije pružilo dovoljno dokaza da bi dobilo zvaničnu odluku iz Ginisa

  • 3
Foto: Profimedia/Sputnik

Skoro dve hiljade skijaša skinulo se u kupaće kostime kako bi učestvovali u "najluđem ski događaju" ove zime i tako oborili Ginisov rekord.

Ljubitelji snežnih sportova proveli su vikend učestvujući u nesvakidašnjem takmičenju u Sočiju u Rusji, obučeni samo u kupaće kostime , iako je bilo samo 12 stepeni.

>>>Ona ima 50 godina i čvrsto telo kao tinejdžerka: Ispozirala je u Sibiru na -40 u bikiniju (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/Sputnik

Oko 20 hiljada ljudi posmatralao je skijaše, njih 1.800, koji su pokušali da obore Ginisov rekord, spuštajući se niz stazu u kupaćim kostimima.

Trenutni svetski rekord za skijaše u bikiniju postavljen je u Sočiju 2016. godine, kada je učestvovalo 1.008 ljudi.

Foto: Profimedia/Sputnik

Prošle, 2017. godine, sibirsko odmaralište Šeregeš pokušalo je da obori taj rekord i uđe u Rusku knjigu rekorda sa 1.498 skijaša i snoubordera, ali nije pružilo dovoljno dokaza da bi dobilo zvaničnu odluku iz Ginisa.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

VIDEO: Putin zaronio u ledeno jezero

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA