≫ 

Maturanti imali grupni seks na kružnom toku: Tinejdžeri kraj srednje škole obeležili na najbizarniji mogući način (FOTO)

Za ovakve zabave tinejdžeri obilaze zemlju u specijalno iznajmljenim autobusima za tu priliku, a za to izdvoje na hiljade evra

  • 10

Norveški tinejdžeri na specifičan način obeležavaju kraj srednje škole, naime maturanti praktikuju grupni seks na javnom mestu, pa se svakodnevno apeluje da to ne čine u blizini saobraćajnica, ni kružnih tokova, jer vozačima odvlače pažnju.

Polugole su sele na krevet, a onda je jedna drugoj pozajmila dečka u seksu pred kamerama (VIDEO)

Za ovakve zabave tinejdžeri obilaze zemlju u specijalno iznajmljenim autobusima i kombijima za tu priliku, a za to izdvoje na hiljade evra.

Foto: Twitter

Tokom tri nedelje dok traje običaj Rite of Passage, maturanti se takmiče u nizu bizarnih i rizičnih izazova, u rasponu od spavanja na drveću do obijanja kuća svojih nastavnika, a rituali često uključuju seks, golotinju i alkohol.

U saopštenju pod naslovom "Ne seksu na kružnim tokovima", Terje Mo Gustavsen, bivši ministar transporta koji sada radi u administraciji javnih puteva rekao je seks na raskrsnicama i kružnim tokovima izuzetno opasan, jer odvlači pažnju vozačima, a svake godine bude prijavljeno na desetine saobraćajnih nesreća.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

Daljinac

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    19. april 2018 | 23:36

    Ako ima neko da kaze:Blago njima;ima razlog da se zabrine?!

  • Čika Jova

    20. april 2018 | 08:34

    Šarmantno, domišljato, a uz to i grupno uživaju. To je samo drugarski seks. Nisam primetio da to naša deca rade a imaju sve uslove, ima kružnih tokova ihahaj. Da li su probali grupnjak na pijacu ili autobuskoj stanici, podzemnom prolazu u 17 časova? Sve smo poprimili od njih pa moramo i to, samo treba da pokažemo da smo domišljatiji.

  • Marija

    20. april 2018 | 08:08

    Ova deca znaju zasto su se rodila. Ja sa 42 jos nikad nisam probala grupni seks, a oni vec sa 19 uzivaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA