Voditelj Karl Stefanović neprimereno govorio o princu Džordžu i princezi Šarlot: Oni su vanzemaljci i izgledaju lažno (VIDEO)

Dodao je da su veoma rezervisani i da se neponašaju kao prosečna deca

  • 1

Ponašanje voditelja emisije "Today" Karla Stefanovića,  gledaoci su nazvali neprimerenim nakon što se na bizaran način šalio na račun dece princa Vilijama i Kejt Midlton.

Dok su prikazivali snimak kako princ Vilijam vodi princa Džordža i princezu Šarlot u bolnicu da vide majku i mlađeg brata, voditelj je rekao da deca "izgledaju lažno" i da su kao "vanzemaljci".

- Ne bih da zvučim kao da nemam poštovanja, ali ova deca izgledaju kao da su "vanzemaljci" - rekao je Australijanac srpskog porekla.

Kejt Midlton napustila bolnicu sa bebom 7 sati nakon porođaja: Džordž i Šarlot upoznali mlađeg brata (FOTO) (VIDEO)

Princi Džordž i princeza Šarlot dolaze u bolnicu da vide brata Foto: Tanjug/AP

- Rekao sam to i ranije, pa su se ljudi naljutili na mene, ali ova deca izgledaju lažno, je nijedno dete se ne ponaša ovako lepo - istakao je on.

Dodao je da su veoma rezervisani i da se neponašaju kao prosečna deca. Potom je pitao koleginicu koje dete se ponaša kao oni, na šta je ona rekla da su to verovatno deca koja odrastaju sa više dadilja.

Druga koleginica je šaljivo rekla da bi to mogla da budu i deca koja znaju da ih iza vrata čeka čitava korpa čokolade iza vrata, prenosi Dejli Mejl.

Karl je nastavio da sa svojim šalama i nakon što je Kejt izašla iz bolnice zajedno sa suprugom Vilijamom i novom bebom. Istakao da je da ne može da veruje da vojvotkinja od Kembridža izgleda ovako sveže nekoliko sati nakon porođaja.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA